Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cessare

Kawal fajny

Polecane posty

Gość Cessare

Dlaczego blondynka mowi do kelnera zeby jej pizze przekrojil na 6kawalkow a nie na 12-cie? Bo by dwunastu niezjadla znasz lepszy

Gość Super fajny

Gość zabeisty

Siedzą trzy blondynki w kawiarni: Pierwsza mówi: -ah jak ja bym chciała schuść Druga do niej: - ah jak ja bym chciała zgrubść A trzecia na to: - ej dziewczyny, dziewczyny jak się tej waszej polszczyzny słucha to można ze śmiechu penc

Gość Cessare
Tez fajny kawal

Przychodzi baba do lekarza. - Ma pani nadżerkę - mówi lekarz po badaniu - A to świnia! Mówił że poliże tylko. ;)

Gość Super fajny

Gość hehehe ten ostatni dobry
teraz ja Jest pewien człowiek, który nazywa się Buba. Wszyscy go znają i on też wszystkich zna. Pewnego razu założył się z szefem ze wszystkich zna i mu to udowodni. Buba: Podaj jakąś osobę i ci udowodnię, że ją znam Szef: No dobrze. Jestem pewien, że nie znasz Arnolda Schwarzeneggera. Szef z Bubą idą na jego plan filmowy no i mówi do Arnolda. Buba: Siema stary! Kope lat. Arnold: Cześć Buba przyjacielu. Na to szef mówi. Szef: No OK. Arnolda mogłeś znać bo to aktor i polityk, ale na 100% nie znasz Georga Busha. Ida razem do Białego domu i podchodzą do prezydenta. Buba: Cześć kolego jak tam żyjesz? George: Dobrze, a co u ciebie? Szef: Dobrze mogłeś znać Georga bo jest prezydentem , ale na pewno nie znasz Benedykta XVI. Lecą do Watykanu stoją na placu św. Piotra. Buba: Ty tu poczekaj a ja pomacham ci z tamtego balkonu z papieżem. Jak już Buba pomachał szefowi z szedł na dół szefa zabierała karetka pogotowia. Buba podchodzi do szefa i mówi. Buba: Szefie co się stało? Szef: Jeszcze zniosłem to, że pomachałeś z Benedyktem z tamtego balkonu, ale nie wytrzymałem gdy podszedł do mnie jakiś mały Wietnamczyk i spytał się kto stoi obok Buby.

Gość Cessare
Fajny ten kawal

Gość Cessare
Uj? Fajne tez. A tamten to dlugi jak flaki w oleju a Mellygion fajne zna tego kawala

Gość Cessare
Jadom niepelnosprawni autobusem na wycieczke! jada i jada wpewnym momencie autobus sie zepsol ,kierowca muwi warioty wysiadac idzcie se tam pod drzewko stanonc, noi poszli pod to drzewko . jedyn zostol w tyle autobusu, kierowca prubuje naprawiac ale niewie co? A wariot drzesie jo wiem co sie zepsulo jo wiem! -kierowca ty tam wariocie siedz cicho albo wio pod drzewko A wariot znuw jo wiem co sie zepsulo jo wiem -kierowca ty tam wariocie siedz cicho A wariot drzesie znowu jo wiem co sie zepsulo jo wiem. -kierowca taki zdenerwowany pyta noto co sie zepsulo? A wariot drzesie awtobus sie zepsul

Gość Super bomba

Gość 1643
to o tych blondynkach w barzwe najlepsze :D....a to o tej nadżerce nie rozumiem :(

Gość 1643
aaaa juz rozumiem...chodzi o to ze jej nadżarł :P