Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

serduszko tulipana

od trzech lat jestem kochanka meza mojej najlepszej kolezanki

Polecane posty

jak juz napisalam w temacie od trzech lat jestem z facetemktory jest mezem mojej najlepszej kolezanki. No najlepsza kolezanka to ona juz nie jest bo wszysko bardzo sie rozluznilo, czasami nie moge jej zniesc bo ma mojego mezczyzne. Moja historia nie jest zwykla o kochankach co maja seks kiedy popadnie. Tulipana znam od szkoly podstawowej,zawsze bylismy przyjaciolmi,zawsze nas do siebie ciaglo,moglismy gadac godzinami, to na moim ramieniu wyplakiwal sie jak mial problemy z dziewczyna. Zycie potoczylo sie szybko ona zaszla w ciaze, ponrali sie, bylam caly czas przy nim, wspamne tylko ze wcale sie w nim nie kochalam ani nigdy nie myslalam o nim w takich kategoriach. Lubilismy sie i tyle. Pozniej wyszlam za jego kolege, mam dwoje dzieci, on zreszta tez, nasze corki sa w tej samej klasie. wszystko bylo normalnie az do pewnego dnia trzy lata. Dokladnie w Sylwestra, pocalowal mnie przy zyczeniach i utonelam w tym pocalunku. Dziewczyny to byl pocalunek o jakim sie marzy, pocalunek dla ktorego mozna umrzec, nie spalam trzy dni, chodzilam jak w spiaczce, w szoku ze cos takiego mi sie przytrafilo i on zadzwonil, dla niego bylo to takim samym szokiem, no i jestesmy razem od trzech lat, kocham go szalenie i on mnie tez, nie ma mowy o zadnych rozwodach, nigdy oficjalnie nie powiedzielismy sobie ze kiedykolwiek bedziemy razem, on tylko mowi ze jestem jego marzeniem on zreszta moim tez, to jest milosc warta calego zycia, przeznaczenie, zyc bez siebie nie mozemy

Gość gjmpdtgjpadgjt
Ciężki temat. Jestem bardzo radykalny jesli chodzi o zdrady. Wiec opier... Ci oszczędze moze lepiej a co ci radzić? Czy ty wogole jej chcesz? Nie ma tu rady. Chyba chcesz sie tylko wygadac wiec ciii szaba... http://www.umieramy.pl/?NTYxNg==

przeczytalam i powiem Ci, ze jest przykro takie historie czytacMoze to dla Ciebie szczescie ale dla reszty totalna porazka.Zreszta mysle, ze wszyscy jestescie przegrani.Kiedys sama dojdziesz do takiego wniosku.

Gość ciągnęło Cię
no ,ale Ciebie tylko "ciagło" :D ,więc sama wiesz ,że swój ciagnie do swego:P " serduszko tulipana jak juz napisalam w temacie od trzech lat jestem z facetemktory jest mezem mojej najlepszej kolezanki. No najlepsza kolezanka to ona juz nie jest bo wszysko bardzo sie rozluznilo, czasami nie moge jej zniesc bo ma mojego mezczyzne. Moja historia nie jest zwykla o kochankach co maja seks kiedy popadnie. Tulipana znam od szkoly podstawowej,zawsze bylismy przyjaciolmi,zawsze nas do siebie ciaglo"

ja zawsze mialam bardzo surowe zasady i nigdy nie przypuszczalam ze cos takiego mi sie przytrafi, przy nim nic nie ma znaczenia, nic sie nie liczy, nie mam zadnych wyrzutow sumienia wzgledem nikogo, to naprawde bardzo trudno zrozumiec, ale taka milosc zdarza sie raz w zyciu, nie mozna kolo niej przejsc obojetnie...i potem do konca zycia zalowac ze szczescie przeszlo kolo nosa

jebać się z mężem koleżanki i mieć nick serduszko tulipana paranoja proponuję umieścić w stopce serduszka i kwiatuszki jako alegorię z dopiskiem : dla mojego słodkiego jebaki

przypadkiem weszlam za Toba na inny topik i piszesz jak na jutrzejszej imprezie walentynkowej bedziesz musiala patrzyc na swego Tulipanka ,jak bedzie tanczyl ze swoja zona i serce Ci bedzie krwawilo z rozpaczy.Tu zapewniasz, ze to takie szczescie, ta milosc taka warta calego zycia a tam piszesz o rozpaczy.Cos dziwnie przedstawiasz to swoje szczescie.Albo jestes hipokrytka albo juz bardzo nieszczesliwa, przagrana kobieta.Nie oszukuj innych a przede wszystkim siebie.Zycze Ci przemyslen na noc.Dobranoc.

Gość kant zgadzam sie
bycie kochanka to masochizm jakich malo. Ale masochistki sa na swiecie. Jedne lubia jak im luby sprzeda plombe a inne jak je rznie w tajemnicy przed zona.

Gość to nabierz do siebie szacunku
i wygraj zycie. Oszukiwac siebie i przyjaciolke dla du.py - to zalosne...

Gość sexy 34444
w zyciu wszystko jest mozliwe

Gość dhfdhd
co za debile sa na swiecie porobili sobie dzieci z partnerami ktorych nie kochaja a na dodatke zdradzaja . Ludzie leczcie sie

Gość ojojojjjjj
nie wierze ze wszystko zaczelo sie od glupiego pocalunku-musiał cię już wcześniej kręcic...........szkoda waszych dzieci

Gość a ja inaczej uważammmm
szkoda waszych rodziców takie obrzydliwe bękarty wydali na świat... A z ciebie autorko to chyba największa żmija świata, zdradzać najlepszą przyjaciółkę 🖐️ Szczyt szczytów szczurze. Życzę ci żeby ta kobieta się o tym dowiedziała, a potem kupiła broń i podziurawiła ci płuca ty zdradziecka dwulicowa szmato.

Gość okropne babsko
i takie cos ma dzieci.Potem sa cichodajki w galeriach.

Gość bojabojaboja
Hmm podejrzane. To chyba ktoś z nudów napisał. bo nie wierzę, że ktoś kto żyje w takim układzie czuje potrzebę chwalenia się tym ludziom na forum. Bo ani ona wyraża smutek z tego powodu, ani o radę prosi. Coś tu śmierdzi, nie sądzicie?

Gość znam zycie
nie musi smierdziec.Mam cala mase kolezanek po rozwodach.Biora co popadnie , zonaty, rozwodnik.Nie wazne.Wazne seks, troche kasy i bajobogo.Co tam zona, dzieci.My teraz gramy.Dlatego dla mnie prawdopodobna historia.Taka jedna zdzirka wiecej.

Gość bojabojaboja
Szczerze rzygać mi się chce jak czytam o czymś takim. Wiem jakie kobiety potrafią być podłe, niestety. Mam tylko jedną przyjaciółkę z którą znam się od pieluch. Bo koleżanki to wolę mieć wśród kolegów gejów;]

Gość speczjalist
bleee puszczalski mąż...

Gość znam zycie od podszewki
przeczytajcie wczorajszy top o kobiecie, ktora ma narzeczonego murzyna.Ot popis naszej kultury i wzorcow jakie reprezentujemy.Szok to jest malo.Jesli czlowiek mial jakas wiare w ludzi to po przeczytaniu tego wszystko moze lec w gruzach.A autorka jest bardzo czestym przypadkiem.Cos takiego jak wiernosc to archaizm w dzisiejszym swiecie.To jest takie smutne.

Gość hr Rosporek-Walicipski
autorka jest zwykłą durną pisdą, pasztetem o bardzo niskiej samoocenie. Głupia baba, co zamiast łapć chłopa i nie puszczać, to robiła z siebie pocieszycielkę a teraz najlepiej sobie kup dobry wibrator......