Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marika2222

Proszę o pomoc!!!

Polecane posty

Gość marika2222

od pewnego czasu na wkładce higienicznej pojawiają mi się zielone plamy a czasem są koloru niebieskiego... i co dziwne pojawiają się one tak jakby wyżej niż pochwa (mam nadzieję że zrozumiecie) bardzo proszę o pomoc... już nie wiem co mam robić a do ginekologa wstydzę się iśc.. mam 16 lat prosze o pomoc... ;(((

Gość hxctubytruhu
rosną ci glony na pizdzisku

Gość marika2222
a jak mogło dojść do zarażenia rzęsistkiem?

Gość marika2222
do: hxctubytruhu jak nie umiesz mi pomóc to się nie wypowiadaj

Gość no to na pocieszenie..........
idź do lekarza, bo przyczyny mogą być różne. Od choroby trzustki, wątroby, dróg żółciowych do choroby nerek czy nawet chorób wenerycznych. Przez komputer trudno cię zbadać. Tak czy inaczej nie jest to prawidłowe, bo wygląda na to, że to mocz ma taki kolor

do zakażenia rzęsistkiem dochodzi w czasie stosunku płciowego ale bardzo często można zarazić się nim w publicznej toalecie. rozumiem, ze nie bierzesz leku na nerki, który się nazywa Ginjal? po nim mocz jest niebieski lub zielony.

Gość marika2222
nie biorę żadnych leków ale jak to możliwe że mocz sam wydostaje się na zewnątrz??? i co ważne niedawno miałam robione badanie moczu i wszystko było ok, możliwe żeby w przeciągu miesiąca rozwinęła się choroba?

Gość marika2222
aaa i jeszcze jedno mój mocz normalnie jest żółty tylko na wkładce widzę jakieś zielono - niebieskie zabarwienie

no to wg mnie jest to wydzielina z pochwy. idź do lekarza po antybiotyk. koniecznie i jeśli już współżyjesz to na czas leczenia zapomnij o tym.

Gość marika2222
już sama nie wiem.. strasznie się boję że to coś poważnego... ;( czyli czas wybrać sie do lekarza ;/ P.S nie współżyję jeszcze

no najwyższa pora. to nic strasznego, nie bój się. wiem, że jesteś młoda i pewnie byś się wstydziła iść do ginekologa - faceta, ale powiem ci z własnego doświadczenia, że mężczyźni w czasie badania ginekologicznego są dużo bardziej delikatniejsi niż kobiety. w każdym razie, jeśli nie pójdziesz do lekarza, zbagatelizujesz problem to dopiero możesz sobie zrobić krzywde.przechodzone infekcje przybieraja poważniejsze skutki i potem i ból jest nie do wytrzymania.