Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Violet moj kolor

Czy lubicie kolor fioletowy?

Polecane posty

Gość Violet moj kolor
Prosilam o nie ocenianie. Swoje kompleksy i frustracje prosze wyladowac inaczej niz przez nic nie wnoszaca zlosliwosc. Po prostu nie chcesz - nie kupuj.

Gość sory ale ja nie moglam
sie powstrzymac od nie komentowania tego . te kolczyki sa fatalne;/ jak wogole ktos moze nosic cos takiego ;/ jeden wielki koszmar ;/ nawet grosza bym za to nie dala

Gość yuytutyuytuytut
liche kolczyki w stylu imoł rodem jak z bravo girlllll słitttttaśne bu hehehe

Gość Violet moj kolor
* lepszym Ohydna jedza Ze zwyklego metalu i koralikow prawdopodobnie akrylowych. Tak wiec owszem, taniocha. Ale w ladnym odcieniu :) Tylko nie rozumiem, dlaczego gdy ktokolwiek cokolwiek chce sprzedac, zawsze sa negatywne komentarze, i to nie w rodzaju "nie podoba sie", co moge ostatecznie zrozumiec, tylko jakis straszliwy wylew zalu i frustracji :P I do tego zachowania na poziomie infantylnego przedszkolaka - prosze o nie komentowanie, to oczywiscie ktos na zlosc skomentuje. Ale w sumie moze powinnam sie cieszyc, podnosza temat. :P

Gość Violet moj kolor
Doda je kupi :P A serio, to zobacz CO SPRZEDAJE SIE NA ALLEGRO :P

Gość yuytutyuytuytut
i jeszcze ta cena za taki szitt...darmo bym nie wziela

Gość Violet moj kolor
Wystarczy wymienic bigle na srebrne. Jest taka mozliwosc, nie przeczytalas opisu aukcji :P

Gość Violet moj kolor
Fanka Doduni *** Żal mi Ciebie żałosna osóbko.... Kolczyki okropne, ohydne aż do porzygania i strasznie tanie czyli jednorazowki... yuytutyuytuytut i jeszcze ta cena za taki szitt...darmo bym nie wziela No widzisz, a jednak niektorych nie stac :P To moze teraz poklocicie sie razem czy tanie czy drogie? Ja niestety musze juz leciec!

Gość Violet moj kolor
Rzadko zdarzaja sie srebrne koraliki z nietoperzami. Gdybym miala podobne, przypuszczalnie kolczyki musialyby kosztowac 400 zl :P

Gość Ja nie lubię Kruka i Apartu
Fuj :) Kolczyki nawet ładne, ale te metalowe koraliki mogłyby być lepiej wykończone. Bardzo ciekawy kolor koralików. Ale też olę srebro. Szkoda że na Allegro jest mało rzeczy z nietoperzami. Ja wolę EBAY :P Nie martw się Violet, większość osób, które krytykują, same w życiu żadnych kolczyków nie zrobiły, a komentują, bo nei mają na nic kasy, nawet na kolczyki za 15 zł i żałują, że same nie są w stanie ani grosza dorobić :P

Kolczyki same w sobie ładne :) Ale nie za taką cenę... Tym bardziej, że dochodzą do tego koszty przesyłki. Z tego co wiem, to teraz co druga osoba ma "zestaw" do robienia kolczyków i na prawde nie opłaca się kupować ich za taką cenę, bo samemu zrobi się dużo taniej. Sama z tych aukcji kupiłabym na pewno dwie pary, ale cena mi na to nie pozwala i widziałam, że moja siostra robi takie coś w 5 minut i sprzedaje koleżankom za 5 zł.

Gość Ja nie lubię Kruka i Apartu
A ja kupuję wszędzie gdzie się da rzeczy oryginalne, które nie każdy nosi. Nie oszukujmy się, Apart i Kruk to marki, które każdy nosi. Kiedy laska ma pierścionek zaręczynowy to albo Apart albo Kruk etc. Ja lubię ciekawe rzeczy, np. Frey Willle, polecam.

Gość do Chwilowa Irytacja
Ja też chciałam sobie sama zrobić kolczyki z nietoperzami, ale nigdzie nie ma tych koralików metalowych w kształcie nietoperza wiec z samego tego powodu można kupić. A tak w ogóle to przedwczoraj widziałam podobne tylko bez tego fioletowego koralika za 11 zł. Były duźo brzydsze. do Ja nie lubię Kruka i Apartu Czy możesz mi powiedziećjak jest z płatnościami na Ebayu?

Gość do Chwilowa Irytacja
Wiem, ale móhgł kupić na Ebayu albo w osiedlowym sklepiku do którego nie mam dostępu. Tak jak na przykład ktoś kiedyś miał na Allegro zajebiste kolczyki ręcznie wykonane z młotkowanego srebra i były tam takie koła z młotkowanego srebra które też gdzieś kupił tylko ja za chuja nie wiem gdzie. Na Alegro nie ma.