Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość notkrejzietol

co mam o tym myśleć?

Polecane posty

Gość notkrejzietol

postanowiłam otworzyć modowe blogi netowe i zobaczyć co w nich piszczy. W bogach tzw. szafiarek netowych. I muszę wam napisać, że się ZAŁAMAŁAM. Najbardziej panią Mruk. Wiecie co - ostatnio jak były TRAGICZNE mrozy to na zewnątrz stała w futrzanym szalu takim z lisa , gołe ręce do krwi przemarznięte i bez kurtki. Normalnie nie mogę. A teraz stoi w starym żakiecie - ale to chyba w środku gdzieś, że na wiosnę moda 2010 to ma być, a nie na zewnątrz. Boshe :(

Gość notkrejzietol
bloga - miało być nie boga. a druga słuchajcie z nich nielepsza wcale. Ciągle ma jeden naszyjnik na szyi - wielki krzyż. Po co jej to? Nie ma innych wzorów? I też - zero rękawiczek. Jakąś mufkę zawiesić se mogła ostatnio. A te spodnie jakie ostatnio ubrała to Boshe - i do tego krótki rękawek :( Nie mogę po prostu :( Zamiast przejść po sklepach, pokazać co jest w sklepie ciekawego, zareklamować jakieś sklepy to one się obwieszają jak chore umysłowo i nic z tego dalej - moim zdaniem. Albo ta druga - zamiast getry fajne pokazać to rajstopy siatkowe w styczniu :( Wiecie co :(

Gość notkrejzietol
w blogach tzw szafiarek netowych - tak miało być. Cześć! :(