Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahahahahahahahahahahhahaahha

Kiedy był najlepszy czas KAFE i dlaczego?

Polecane posty

Gość hahahahahahahahahahahhahaahha

jw :classic_cool: :)

ja bywałęm tu w latach 2008 i 2009 i faktycznie było chyba ciekawiej w 2009 roku doszedłem do wniosku ze kafe to "padaka" , wróciłem teraz i na dobre uciekam ztad 🖐️

zdecydowanie 2006/2007. dlaczego? -zakladano interesujace tematy -poziom wulgaryzmu byl znacznie nizszy -ciekawi ludzie (rolnik, jestem deska przegralam zycie, idealista z marsa (jarek jest jego nedzna imitacja), pozdro500 itp) -smieszne podszywy, czasami lzy ze smiechu mi plynely, gdy je czytalam! :) teraz kafe to dno

Gość zawsze kafe bylo dnem
a zaczynalam je czytac w 2004 roku:) a jednak tutaj znalazlam swoja milosc :) i nie zaluje ze sobie mozg lasowalam na tym forum.

Gość ja tu bylem od 2005 lub 2006
pozdro600 a nie 500! był też kradne nicki gorrrąca 25

Gość Wolvfram
a kto wie co się teraz dzieje z 'pozdro600' ? pamiętam te emocje, gdy tu się pojawiała, ktoś gdzieś zamieścił jej nagie fotki i jechali po niej jak po łysej kobyle a poza tym większość tekstów, które tu czytałem po 2003 roku to były prawie poematy , ludziska tu sobie pomagali i doradzali , inna była atmosfera jak ostatnio, oczywiście podszywy tu były zawsze ale tematy w stylu 'jem kupę' od razu były kasowane , jeżeli ktoś nie ma pojęcia jak wygląda i jak się nazywa współzałożyciel tego portalu to zapraszam : http://www.internetstandard.pl/konferencje/adStandard2010/obd/prelegenci.html

2005 - 2007 potem takie dno że nie dało się wytrzymać :o

Gość chogata
zdecydowanie najlepsze czasy byly wtedy kiedy moderatorki pracowaly wylacznie od rana do wieczora :D🖐️