Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

imaginacjam

sala na wesele woj. śląskie- pomocy!

Polecane posty

Drogie dziewczyny, piszę pierwszy raz i liczę mocno na Waszą pomoc. Klamka zapadła i przyszło mi organizować wesele... Termin odległy bo dopiero 2012 ale korzystając z wolnego czasu jaki mi los sprezentował chciałabym się zając tym już teraz i mieć pełny wybór. Szukam sali na 100 osób, koniecznie z wybiegiem dla gości (jakiś ogródek czy chociaż większy taras). Maksymalną cenę ustaliliśmy na 200 zł od osoby, ale wiadomo- czym taniej tym lepiej:) Gości wstępnie nam wyszło 98, więc celuje w sale 100 osobowe. Okolica brana pod uwagę to w promieniu 25 km od domu, czyli Gliwice, Zabrze, Bytom, Tarnowskie góry, aż do Strzelec Opolskich. Mam kilka typów sali, ale w żadnej z nich nie byłam osobiście na imprezie żadnej, a wiadomo, w internecie czy na oględzinach sali wszystko może wyglądać wspaniale. To sale które znalazłam: gospoda u wrochema w Tarnowskich górach oaza we wielowsi posejdon w pyskowicach żagiel w niewieszu spichlerz w gliwicach rezydent w strzelcach opolskich leśna w strzelcach opolskich dworek w wyrach wenecja w żorach tawerna w kleszczowie Bardzo proszę o opinie osoby które mieły okazję się bawić w tych lokalach. I z góry dziękuje:)

Gość ejbisi
Najlepiej wpisuj sobie w google: "Spichlerz gliwice opinie" i wtedy wyskocza Ci komentarze z roznych forow dotyczace tych miejsc. Bedzie szybciej niz czekac az moze tutaj trafi sie ktos kto tam byl ;)

Gość iyioi
mysliwska w bytomiu jeste fajna, mustang na stroszku:)

Gość ewwerrewwer
Wybieg dla gości :D :D :D Pewnie niezłe z nich bydlaki :D :D :D

Gość Niezadowolenie
Nie polecam Rezydenta Mi się tam średnio podobało, obsługa jest jak najbardziej w porządku, ale Pani kierownik.. istne zło. Pomiatanie (nawet niektórych klientów) ma we krwi. Już nie wspomnę o wyzyskiwaniu pracowników, co dane mi było zobaczyć na własne oczy.