Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pewnykoles

kocham dwie kobiety

Polecane posty

"To sa sprawy, które się przeżywa, a nie mówi o nich. " :D :D :D A tak w ogóle to co to znaczy "jak ja bym chciała kochać..." To kochaj

Na Ziemi może Cie czekać pierwsze wrażenie. A potem kolejne. :D Urodzona pesymistka?

Gość cruell von lex
na plutonie są kosmici czyli tacy o jakich marzysz :)

To daj szansę kolejnym wrażeniom. Taki tok wydarzeń zwie "samo życie" :P

dłubać w nosie :P No, jaka ciekawska. To tak chcesz poznać swoje następne wrażenie? :D :D :D

Takie rzeczy to tylko na żywo, psze pani. Hmm, nawet całkiem...żywo :D

Nie wiem, ale wiem od czego jest fantazja. "bo fantazja jest od tego aby bawić się, aby bawić się, aby bawić się na całego" :D To to samo?

O masz :D Mam taką - nie musieć pracować i włóczyć się po świecie. Ale nie jestem pewien, czy o to Ci chodziło :P Może jakaś wskazówka :D

Co mi chodzi po głowie? Przecież to Ty pytałaś co mogę zrobić palcem i twierdziłas żeby użyć wyobraźni :P. I komu tu cos chodzi po głowie? :P

No to tak - kciuk, jako przeciwstawny palec, do trzymania. Wskazujący - jak sama nazwa WSKAZUJE :D Środkowy - do pokazywania pewnego gestu :D Serdeczny - do noszenia w przyszłości obrączki :D Mały - w sumie to nie wiem po co mi on :D Posiadam jeszcze 10 palców u nóg. Do chowania w butach :D

Gość zycie jest do dupy
przerabialam kilka lat temu, odchodzilam od zmyslow, bo jednego dnia kochalam jednego nastepnego dnie tego drugiego, trwalo to kilka miesiecy, zostalam z czlowiekiem ktory byl mi blizszy, z ktorym juz bylam w formalnym zwiazku, mieszkalismy razem, oczywiscie strasznie skrzywdzilam ta druga osobe, z moim chlopakiem zareczylismy sie 8 miesiecy temu, dzis te zareczyny zostaly zerwane, rozstalismy sie ale nie mysle ze wybralam zle, ze to byl tamten a nie ten, po prostu nie wyszlo z takich czy innych przyczyn i wiem ze nie bede szukac kontaktu z tym drugim mimo ze bede teraz wolna. Skrzywdzilam go juz wystarczjaco. Milosc boli. Nie decyduj sie pochopnie, nie warto, ale tez nie krzywdz ich obu za dlugo, badz szczery, tylko w ten sposob bedziesz mogl spac spokojnie z wlasnym sumieniem

O co chodzi z tymi obrączkami? To tylko znak fachowości, bezinteresowności i dyskrecji ;)

A faktycznie, to chyba o nim wczesniej była mowa. :D Czyli jak widzisz każdy z nich jest niezmiernie przydatny. Mam jeszcze inne części ciała. Nawet i nieużywane :D

Popieprzony - nie, obrączka to takie oznaczenie swojego terytorium. Podobno chroni przed zakusami wroga.