Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja_mala_ma_katarek

KATAR A SZCZEPIENIE ???

Polecane posty

Moja coreczk od kilku dni ma katar przy tym pokasluje a we wtorek ma miec pierwsza szczepionke! mieszkam w uk a dl atutejszych lekarzy katar kaszel to nie przeciwskazania do szczepien czy moge poddac szczepieniu moje dziecko ? prosze o rady mamy ktorych dzieci byly w podobnej sytuacji

Gość TO ZALEŻY
moja miała zapalenie oskrzeli, przez tydzień antybiotyk i zaszczepili ją mimo tego. Dzięki Bogu nic jej nie było, ale strachu się najadłam bo lekarz był nieugięty....

Gość julek26
moj julian, też miał katar i lekarka kazała przyjść po tygodniu na szczepienie. jak kaszlał, to zabroniła jakichkolwiek szczepionek, tyle, ze potem okazało sie, ze to zapalenie oskrzeli, ale jeśli, nie ma zmian osłuchowych, to nie powinno byc jakichkolwiek przeciwskazań. bo katar dziecko moze mieć także od suchego powietrza.

Gość apsolutnie
nie ryzykuj

az strach pomyslec ze takie dzieci poddaje sie szcepieniu !

mozliwe zeKATAR ma od suche powietrza bo takie niestety mam w mieszkaniu! satarm sie je nawilac ale to nie daje dlugiego efektu zwlaszcza w nocy !

ja kiedys słyszałam ze katar zielony to choroba. a jak jest przezroczysty to przez suche powietrze

Gość julek26
tak, jak wydzielina jest zielonkawa to infekcja bakteryjna, jeśli biała, to nie dzieje sie nic złego. autorko, a próbowałaś nawilżaczy powietrza?

Gość bez znieczulenia YYYY
mam nawilzacz powieterza ale jakos do konca ne jestem do niego przekonana od dwoch nocy nie stosuje i zauwazylam ze ten katarek staje sie coraz to bardziej wodnisty tzn, tak jak by splywal moze przechodzi ?! z tego nawilzacza wydobywa sie bardzo zimne powietrze ipomyslalam ze to moze byc przyczyna tego katarku !? sama juz nie wiem moze dzis wlacze na noc

Gość julek26
rozumiem, ze elektryczny masz. ja mam taki zwykły, zakładany na grzejnik i nam to trochę pomogło, ale taki jak ty masz to nie wiem, bo nie mam.

no tak elektryczny mam szukalam takiego zakaldanego na kaloryfer ale nie moglam znalezc !a katarek ma taki bezbarwny ale sporo tamsiedzi tej wydzieliny bo slysze !

Gość julek26
nie wiem, czy czymś psikasz, czy zakraplasz, my aplikujemy sól morską, a potem odciągamy aspiratorem. rób to jak najczęściej, nawet jak tylko pojawi się odrobina.

plikuje wode morska o odciagam gruszka dotego mam tez kropelki i tez zakraplam al eslabo pomaga mam nadzieje ze przejdzie jesli nie poprostu jej nie zaszczepie