Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwiaaa345

Czy można farbwac włosy jednego dnia kilka razy??

Polecane posty

Gość Sylwiaaa345

Dziś ufarbowałam włosy ....wyglądam okropnie...... JUtro mam zamiar ufarbowac je szamponem na czarno.. Czy mogę je ufarbowac dzień po dniu...nic się z nimi nie stanie???

Gość Anq26
Możesz ale może wyjść trochę inny kolor. Ale dbrze Ci radzę nie rób na czarny. Zrób lepiej ciemny brąz. Czarny to już na amen bo zejsc z czarnego jest baaaardzo trudno a ciemny brąz już schodzi o wiele lepiej.

farbowac mozna, gorzej jest z jakimis bardziej drastycznymi zabiegami typu rozjasnianie. Zgadzam sie z moja poprzedniczka, nie dzialaj pod wplywem impulsu i nie farbuj laska wlosow na czarno bo pozniej nic z tym nie zrobisz! bedziesz chciala zmienic kolor wlosow to wydasz kupe kasy na fryzjerka ktory zrobi ci dekoloryzacje, w dodatku wyjdziesz od fryzjera z sianowata teczą na glowie. Wiem co mowie bo sama jestem w trakcie schodzenia z czarnego koloru wlosow. Jesli juz chcesz ciemnych wlosow to zafarbuj na ciemny braz, chociaz z tego tez ciezko zejsc, ale na pewno lepiej niz z czarnego...

nie rób tego!! to bedzie straszne!! odczekaj tydzien albo 2 troche zejdzie i bedzie git

a jzu napewno nie na czarny i nei na ciemny brąz wyjdzie strasznie ;( ufarbowalam wlosy na ciemny brąz dopiero po roku doszly do normalnosci

Gość zdarzyło mi się dwa razy
jednego dnia. Rozjaśniłam - i nie podobałam się sobie, więc drugą farbę nałożyłam ciemniejszą. Raz nałożyłam dwa razy rozjaśniacz - bo chciałam z zejść z ciemnych, a na drugi dzień nałożyłam farbę. Nic strasznego się nie stało.