Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwert123456

wciąż się waham

Polecane posty

Gość qwert123456

Witam pisze bo nie wiem już co się dzieje ze mną. Jakiś czas temu poznałam pewnego chłopaka, fajnie nam się rozmawiało. Czekałam na następne spotkanie. Ale do niego nie doszło bo ja wymyślam coraz to inne powody, żeby się z nim nie spotkać. Ostatnio nawet mu napisałam, że sie nie spotkamy wiecej. Ale jak to tylko zrobiłam to zaczełam żałować i bałam się, że on więcej nie napisze do mnie.Dodam, że rozstałam się kilka miesiecy temu z chłopakiem i mam złe wspomnienia z tego związku. Czy to może być przyczyną,że teraz tak się zachowuje? Wydaje mi się, że gdyby mi na tym chłopaku nie zależało to bym nie czekała na wiadomość od niego i nie żałowała swej decyzji...

Gość qwert123456
żałuje tego bo miałam na niego taką ochotę i teraz jak siedzę sama mam jeszcze większa jak o nim pomyślę

Nie mieszaj w to swojego byłego jak takie coś słysze z ust kobiety to odrazu wiem że coś kombinuje i jest to tylko wymowka, zeby olac faceta, jesli on czul do Ciebie miete a duzo czasu nie minelo od tego co mu powiedzialas to powiedz mu grzecznie ze go przepraszasz, ze mialas ciezko okres w zyciu i jednak chcialabys sie spotkac.

Dosc proste z nas stworzenia i jesli nam sie mowi NIE to znaczy NIE. Zdecyduj sie lepiej czego chcesz albo faceta zostaw w spokoju bo skonczysz go nerwowo.

Gość maybe me maybe she
A mi się wydaje, że już raz ktoś cię zrobił w bambuko, i się asekurujesz. wydaje ci się, że dzis jest super, ale jutro on ci powie- jestem z ex, czy nową lalką. Tak jak to robił twoj ex:) a co do wykoczenia faceta nerwowo:) sami się wykanczacie - alkoholem, fajkami, marihuaną/narkotyki, stresem w pracy itp:) kobiety to sam miód:D

Ani nie pale, ani nie pije. O narkotykach juz nie wspominajac. A jak kobieta zaczyna krecic w ten sposob to raczej odpuszczam.

Gość maybe me maybe she
ale to nie było szejku do ciebie to była ogólna analiza:)

Tak, domyslam sie. Ale prawda jest taka ze czesto picie, palenie i branie narkotykow wlasnie od was sie wywodzi :P

Gość maybe me maybe she
ja wykańczam szczególnie i mam na to sposoby , jednym z nich jest świecenie latarka po oczach w czasie seksu :)

Gość maybe me maybe she
21:37 podszyw! nie uzywam latarki, bo oszczędzam światło:)

Gość maybe me maybe she
potem 90% facetów umiera na zawał albo raka..:)

Gość maybe me maybe she
chciałam napisać ze oszczędzam na bateriach a nie na świetle bo światło mam w dupie :)

Gość asekurujesz sie bo sie
boisz po ostatnim zwiazku, daj szanse chlopakowi i sprobuj Mu zaufac, to inna osoba, porozmawiaj z nim, powiezd ze mialas ciezki okres i chcialabys sie spotkac - dobrze wyzej doradzono