Lotosss 0 Napisano Luty 13, 2010 nie mam czasu na zabawę z pojedyńczym wystawianiem rzeczy, dlatego oferuję zestaw. rzeczy głównie NOWE i w idealnym stanie - bez żadnych 'plamek', 'dziurek' itp. markowe, ze sklepów. Lee, Juicy Coture, Orsay itp link w stopce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie mam konta na allegro Napisano Luty 13, 2010 chcesz za ten caly zestawik 49 zl? czy jak? nie mam konta na allegro i kompletnie nie znam sie na rzeczy :D to trzeba licytiwac, czy jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZakonnicaNaRowerze 0 Napisano Luty 14, 2010 trzeba licytiowac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lotosss 0 Napisano Luty 15, 2010 mogę odsprzedać na mojeciuchy.pl lub w W--wie bezpośrednio - ale jedynie dopóki nie ma licytujących. vs dokładniejszych info proszę pisać na priv. chcę wydać całość, nie interesuje mnie odsprzedaż 'na sztuki' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stokrotka_radosna Napisano Luty 15, 2010 Hej, mam pytanie. Jeśli wylicytowałabym to za 50 zł, to ta osoba musiałaby mi to za tyle oddać???? Jakoś nie bardzo chce mi się wierzyć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość torbiszon Napisano Luty 16, 2010 parę rzeczy ok, ale reszta do bani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wyprzedaczkaaa Napisano Luty 17, 2010 hej, mam do sprzedania torbę sisley oraz inne fajne rzeczy. Zapraszam! http://www.allegro.pl/item919326151_bezowa_torebka_sisley_unikat_sprowadzana.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krytyczna_czarnooka Napisano Luty 18, 2010 tzn na jakie konto zapraszasz??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krytyczna_czarnooka Napisano Luty 18, 2010 kurczę, zdemaskowałam 'naciągaczkę'. słuchajcie, sama obserwowałam tę aukcję - dziewczyna dopiero co sprzedała torebkę, a teraz wystawia ją ponownie????? jakiś totalny przekręt :/// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lotosss 0 Napisano Luty 22, 2010 no i jeszcze jeden up... - spokojnie, nie jeździjcie po mnie ;) jeszcze tylko 4 dni i znikam z wątkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lotosss 0 Napisano Luty 26, 2010 no i finiszujemy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lalalunia25 Napisano Luty 27, 2010 JAK BĘDZIESZ MIAŁA W PRZYSZŁOŚCI CIUSZKI JUIC COUTURE ALBO JAKĄŚ BIŻUTERIĘ TO DAJ ZNAĆ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach