Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qsrggrehresrtsh

Pytanie do Pań

Polecane posty

Gość qsrggrehresrtsh

witam mam pytanie do pan: czy zakladajac ze wasze zycie seksualne z facetem was bardzo satysfakcjonuje, to czy moglybyscie sobie wyobrazic np miesiac bez seksu i jakie sa wasze odczucia na ten temat? bo moja kobieta twierdzi ze jest jej super ale wytrzymalaby w miare gdyby musiala.

Gość qsrggrehresrtsh
nie nie wystawiam tak tylko gadalismy hipotetycznie i bardzo mnie to zdziwilo. czy uwazacie ze jesli ona lubi ok 2-3razy w tygodniu nie mieszkajac razem to zle czy dobrze? mamy po 20lat i jestesmy razem od dwoch.

haha..no facet i takie problemy natury filozoficznej. Jak nie masz problemu to co przezywasz :D...masz dziewczynę, z którą możesz się kochać, czego chcesz więcej?

Gość qsrggrehresrtsh
bo po prostu czasami wydaje mi sie ze nie jest w pelni spelniona chociaz mowi inaczej. a mysle tak dlatego ze wg mnie dosc rzadko (2-3razy w tyg) ma ochote i zazwyczaj to ja jestem duzo bardziej nakrecony na nia.

nie mieszkacie razem, więc 3 razy w tyg to i tak dużo. Swoją drogą ona ma 20 lat, nie jest rozkręcona erotycznie jak 30 parolatki jeszcze...

Gość qsrggrehresrtsh
a co jesli zdarza sie czasami ze nie ma ochoty i mule się tym ze moze jednak nie jestem wcale taki dobry? chociaz ona mowi wrecz przeciwinie.

Gość erggerfed
hm?

Gość walentynka 2010
ja tak: D seks musi byc wtedy kiedy dwoje tego chce :) nie jestesmy zwierzetami wkoncu , nie?