Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabella1010

POMOCY

Polecane posty

Gość izabella1010

Mam duży problem i potrzebuje rady . A więc jestem sekretarką w agencji reklamowej . Mam 20 lat i tą pracę załatwił mi mój tata . Jakieś 6 miesięcy temu mój szef zaczął ze mną flirtować z początku nie chciałam bo on ma żonę i jest dużo starszy ( ma 38 lat ) , ale potem wszystko się jakoś szybko potoczyło i zaczęliśmy ze sobą sypiać . Problem polega na tym , że od jakiegoś czasu on stał się nie do zniesienia stał się strasznie zazdrosny , nie chce bym się widywała ze znajomymi kiedy powiedziałam , że powinniśmy to zakończyć powiedział że nie mam mowy i jak spróbuje odejść to mnie zwolni i powie o wszystkim mojemu tacie a to by była katastrofa . Proszę o rady co z tym zrobić pisałam tu już wcześniej , ale słyszałam wyzwiska i głupie komentarze

Gość powiedz ze jesli powie twojemu
tacie to powiesz jego zonie :P co za palant, a ty naiwna i bez zasad, zakoncz to jak najszybciej

Gość On cie szantarzuje
Powiedz mu , ze powiesz o tym jego zonie, ze cie tak wykorzystal, a teraz szantarzuje.

Gość izabella1010
Jego żona o nas wie ona cały czas siedzi za granicą i mało ją obchodzi co on wyprawia

a nastepnym razem mysl glowa i nie pchaj sie w cudzy zwiazek

Gość To powiedz mu
ze jestes w ciazy...Zobaczysz jak zaaraguje. Jak bedzie klutnia to powod do zerwania.

w takim razie musisz pogada z ojcem, nawazone piwo trzeba wypic, chyba nie chcesz zrobic z siebie babe na zawolanie, czytaj dziwke?

Gość izabella1010
Jeśli przeczytałaś to co napisałam to ja się nie pchałam tylko on to zaczął

Gość izabella1010
Właśnie chodzi o to że ja nie mogę mu tego powiedzieć a jakby się o tym dowiedział to chyba bym umarła

no tak ty stawialas opor, ale tak sie bardzo opieralas ze wyladowaliscie w lozku :o

czyli zostaje ci bycie dziwka dla jakiegos palanta :o

Gość izabella1010
Ok może trochę nawaliłam ale bez przesady on i tak nie jest ze swoją żona widuje się z nią raz na dwa trzy miesiąc więc to nie jest związek

trzeba bylo myslec wczesniej, mialas odwage sie pieprzyc ze starym zonatym facetem to teraz miej odwage sie do tego przyznac i nie daj sie palantowi szantazowac

Gość Kazdy chlop chce sie
pobawic, nawet obiecuje milosc. Kazdy chlop lubi miec adoratorki, ale zadko lubia ponosic konsekwencje. I nie lubia malych dzieci. Sprobuj, to bedziesz wiedziala, co do ciebie czuje. Zawsze mozesz powiedziec potem , ze ci sie wydawalo.

Gość izabella1010
Dlaczego dziwką ?

Gość izabella1010
Mam powiedzieć tacie Wiesz tato sypiam z twoim kolegą a on mnie szantażuje że ci powie

bo nie chcesz sie z nim seksic, a jak sie pozwolisz szantazowac to i tak bedziesz musiala mu dawac, dziewczyno pogadaj moze z mama i niech ona pogada z ojcem, ale uwolnij sie od tego gnojka

Gość Nie badz naiwna
on sie Toba bawi. Dla 38-latka, miec dupe 20 lat to komplemen. Nie cie obrazac, ale zreguly z tak mloda boja sie zakladac rodzine. Statystycznie.

Gość marne prowo
rodem z argentynskiej telenoweli :classic_cool:

Gość izabella1010
To nie jest takie łatwe boje się takich rozmów dla mojego ojca ponad wszystko zawsze liczyła się opinia publiczna boje się że nie będzie chciał ze mną rozmawiać

Gość izabella1010
Ja też nie chcę zakładać jeszcze rodziny związać się z kimś można ale nie chce mieć jeszcze dzici

Gość Wyjdz z tego
badz madzejsza od niego, zalatw to dyplomatycznie. on wykorzystuje twoja dziewczeca naiwnosc. Jakby szanowal twojego ojca, to by mu tego nie zrobil. Bo cie wykorzystal i zeszmacil. Nawet gdyby cie kochal, to by cie szanowal i uszanowal twoja decyzje. To hamski egoita.

Gość izabella1010
Ja wcześniej nie miewałam takich romansów najgorsze jest to że to kolega mojego ojca gdyby to był jakiś obcy facet to ok

Gość On jest paskudnie
zaborcz, on chyba nie chce z toba rodziny,ani dzieci, chce miec panienke , na boku. Posluchaj doswiadczonych.

Gość Jak go dobrze podejdziesz
i oklamiesz, dowiesz sie jasnosci. Najczesciej podwijaja ogon i uciekaja. On ma 38 lat i jest rafinowany, a ty malo doswiadczona zyciowo.

Gość izabella1010
Na początku nie był zazdrosny po jakimś czasie padło z jego ust stwierdzenie że skoro mnie utrzymuje to rządzi A gdy mu powiedziałam że ja pracuje to powiedział że jak mnie zwolni to zacznie mnie utrzymywać ledwo wyprosiłam żeby tego nie robił

facet jest niezrownowazony, jesli ty mu mowisz ze nie chcesz a on cie nie szanuje i szantazuje to jest chore

Gość Ocknij sie nie daj
soba manipulowac.Szanuj sie, to cie inni beda szanowac.

Gość izabella1010
To jest chore gdyby się tak nie zachowywał to może jeszcze by coś z tego mogło być ale w tej sytuacji nie widzę przyszłości dla tego związku

Gość izabella1010
Ale ja siebie szanuje nie uważam że zrobiłam coś tak strasznego że nie mogę się szanować