Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabella1010

POMOCY

Polecane posty

Gość izabella1010
Jak mam być szczera to ostatnio stwierdził że za to co dla mnie robi powinnam w pracy przychodzić i mu dogadzać gdy mu powiedziałam że w pracy nie bede to powiedział że jeszcze się przekonam

Gość izabella1010
Naprawde nie wiem co mam robić to jest straszne już nigdy więcej nie będę sie spotykała z żonatym facetem

Gość Facet zdradza sercem
to jest zdrada, a takie tam jego przygody. Tylko zadna mloda nie leci na tego bez kasy. A jemu sie pchaja. Niektore moze wierza, ze sobie uloza wygodne zycie. Wiesz facet musial by byc chory zeby to wypchac z lozka. Przy mnie to nawet udaje ze je nie zna. Czasami cos tam wyweszylam. I nie przeszkada mi to, bo on sie nie angazuje w zaden zwiazek i nie szuka.

Gość izabella1010
Tylko że serio mi kasa nie jest tak bardzo potrzebna a jak już by była to mój tata mi da z tym nigdy nie miałam problemu . Ale ja Ciebie nie rozumie czemu nie weźmiesz rozwodu mi by to przeszkadzało

Gość Idzie sie zzygac tym typem
Powiedz o tym tacie, on cie niszczy. Twoje uczucia i tchurzostwo. Za to ze cie uderzyl, tez moglas go podac i szantazowac. O Boze , nie kompromituj Tojego ojca. Mialas ochote, zaliczylas dupka i pokaz mu na co zasluguje. Nie bedzie mial dobrej opini potym numerze. On wykorzystuje swoja przewage, bo jestes jego podwladna.

Gość izabella1010
Nie kompromituje swojego ojca ale on już taki jest doskonale wiem że sam nie jest swięty ale on zawsze uważał jego tzw opinia publiczna :(:(

Gość Kiedys by mi to przeszkadzalo
Ale my jestesmy 23 lata po slubie. I ochy ,achy minely. My sie bardzo kochamy, ale nie idzie cale zycie jesc grochowki. Poprostu zaistnialy takie przypadki i go nie zabije. Rozumie jego meskie sklonnosci. Ja zyje wygodnie i moj maz mnie bardzo rozpieszcza.

Gość Twoj ojciec nie pozwoli
cie krzywdzic, obroni twoj chonor. Napewno powie ci dlaczego nie powiedzialas o tym wczesniej.

Gość izabella1010
Może nie powinnam o to pytać jesli nie chcesz ni odpowiadaj ile twój mąż ma lat ? Bo ja myśle że 23 lata po slubie nie powinien robić czegoś takiego swojej żonie .Nie mówie że jestem święta ale jakoś mi się tak wydaje

Gość izabella1010
Moja siostra sie kiedyś wplątała w jakiś romans to powiedział jej gdzie miała rozum i kazał wyjechac tak po prostu dał jej kase kupil mieszkanie i kazał sie z miasta wynosic taki jest moj tata

Gość Dzialaj Izabella
Ja ide spac. Jeszcze raz ci mowie jak nie jestes finansowo uzalezniona od tego typa skoncz to, tak jak ci radzilam(ale na to jestes za delikatna). Albo przez rodzicow, bo po to sa zeby cie przedtym zlym swiatem chronic.

Gość izabella1010
ok dzieki papa :)

Gość Jeszcze raz pisze
Zdaj sobie sprawe , ze on cie zmusza do niezadu. Moze jak skonczysz to bedzie bal sie to twojemu ojcu powiedziec. Albo brutalnie wez go pod pitz: ciaza i malzenstwo, a potem go wysmiej. Jestes doroslym czlowiekiem i masz swoje prawa. Bron sie. Potraktuj go tak jak on cie potraktowal. Ty jestes zadelikatna na ten swiat i on z tego korzysta. Ty mozesz tez mu nabrudzic! Odwagi.

Gość izabella1010
Szczerze powiedziawszy to ni jestem z tych co niszczą komuś życie nie chce mu w nim nic mieszac chciałabym żeby dał mi spokój nikomu nc nie mowiąc :(:( tylko że on jest na to za wredy przed chwilą wlasnie wstał i jak zwykle z awanturą czemu nie śpie i że za chwile widzi mnie w łóżku powiedziałam mu że muszę coś skonczyć to połżył sie spać ohhhh jak on mnie meczy:(:(

Gość Pa dobranoc
Tak mi przykro.

Gość izabella1010
pa :):):):)