Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gula66

Jaki szpital wybrac?Histerektomia.Gdansk.

Polecane posty

Dzien dobry!Wszystkim Paniom na forum.Przegladam Wasze wpisy od kilku dni ,poniewaz mam problem jak wiele z Was.Dowiedzialam sie niedawno,ze musze sie poddac operacji usuniecia macicy z powodu miesniakow.W tej chwili czekam na wynik hist.-pat.Chcialabym skonsultowac sie jeszcze z jakims sensownym ginekologiem z Gdanska i nie mam pojecia jaki szpital wybrac!Bardzo mocno prosze o jakies namiary na dobrego ginekologa.Przepraszam ,ze zawracam Wam glowe,ale nie mam do kogo sie zwrocic w tej sprawie,a widze,ze wiele z Was jest juz po operacji i moze odezwie sie Gdanszczanka po przejsciach.Z gory dziekuje.

Gość Droga Pani

Gość Droga Pani
Polecam Kościerzyne , jakiś czas temu przez to przechodziłam, jestem b. zadowolona z tamtejszego szpital!

Gość Droga Pani
Podam Pani , atmosfera na oddziale bardzo dobra, siostry i lekarze bardzo serdeczni, mam porównanie do gdańskiej akademii i po prostu ta druga się nie umywa, gdybym miała jeszcze raz przez to przechodzić nie wahałabym się, na prawdę serdecznie polecam jednocześnie przesyłając gorące pozdrowienia. A i proszę pamiętać że im szybciej tym lepiej! Ja czuję się po operacji wyśmienicie:)

Dziekuje serdecznie,juz dawno slyszalam dobre opinie o tym szpitalu,choc wowczas nie chodzilo o ginekologie.Troche przeraza mnie odleglosc,ale wlasciwie z Gdanska latwy dojazd.Dziekuje bardzo za zainteresowanie i rade.Pozdrawiam serdecznie.Aha,jeszcze mam pytanie:Czy znala Pani wczesniej lekarzy z tamtejszego oddzialu?

jesli o lekarza chodzi, polecam ci dr. Wydre. przyjmuje na rajskiej w madisonie. specjalista ginekologii onkologicznej. dobry lekarz, sama do niego chodze.