Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcepanek taki

czy udalo sie komus schudnac 25 kg?

Polecane posty

Gość marcepanek taki

Gość marcepanek taki
bo jakos ciezko mi w to uwierzyc ze mozna :o a jesli tak..to napiszcie jak to zrobic?

Gość podobno mozna....
ja od jutro mam taki plan, żeby sie wziac za siebie i wlasnie tyle chce zrzucic... pzylaczysz sie???

A jesli komus udalo sie schudnac 25,1kg ... badz 30kg ... to juz nie moze napisac? Musi to byc dokladnie 25kg?

Ona przez pol roku codziennie 2 h cwiczyla, co sobota na basen, nie uzywala chleba i masla, mleka tylko 0,5 co kilka dni, 0 slodyczy, malo owocow, dieta MZ. Zamiast cukru cos tam, chyba cynamon i sok, zamiast soli cos innego, co w Polsce trudno dostac. Kiedys mi mowila co je, ale teraz nie pamietam. Zreszta teraz je juz wiecej rzeczy. Cholernie duzo wyrzeczen

Mój mąż zrzucił 28kg. Wagę trzyma już około roku. :) Zresztą na samej kafe jest kilka osób które zrzuciły sporo -choćby Pebi. :)

Gość marcepanek taki
podobno mozna.... jak najbardziej moge sprubowac ..tylko pytanie czy nam sie uda :P wiec jaki masz paln? Borsuk_morski -napisalam tak ogolnie ale interesuje mnie jesli ktos pozbyl sie wagi tak powyzej 20 kg dla mnie to MEGA wyczyn :o

Gość marcepanek taki
dalej-chyle czoło dla takich ludzi za samozaparcie i tyle wyrzeczen :o napisz mi prosze czy maz stosowal jakas diete?

najpierw była dieta z Vitalii "Smaczne dopasowanie" -ok 3 miesiące a potem już zwyczajne MŻ. Zeszło mu w sumie wówczas 20kg -czasu dokładnie nie pamiętam ale trwało to chyba minimum pół roku. A potem gdy ja zaczęłam w marcu zeszłego roku swoją dietę to mąż niejako przy okazji zrzucił jeszcze dla towarzystwa ok 8kg. ;)

Gość marcepanek taki
ale wam zazdroszcze

30kg:) Jak staralam sie o dziecko.Ze wzgledow zdrowotnych i estetycznych lekarz powiedzial zebym schudla(gin.)bo na pewno bedzie to dla mnie ciezka ciaza i czeka mnie duzo lekow,po ktorych mozliwe,ze duzo przytyje.I tak sie stalo.W ciazy przytylam 40kg:( Ale nie to sie dla mnie liczylo.Cieszylam sie,ze skorzystalam z rady lekarza,bo nie wiem jak bym chodzila w ciazy,raczej bym nie chodzila:-o Teraz tez juz schudlam 15 kg.Staram sie cwiczyc,jem zdrowiej,glownie warzywa:)

Gość marcepanek taki..
czy ktos mnie podopinguje ? :P jakie macie sposoby jesli zacznie sie kryzys w odchudzaniu i zabraknie silnej woli?

Gość marcepanek taki..
babeczka przy kosci-az ciezko uwierzyc ze tyle kg mozna zgubic..a jak satysfakcja :D wiec zycze ci duzo wytrwalosci..i sobie tez:P

marcepanku zajrzyj na grupy wsparcia na dieta.pl tam masz wiele osób które mnóstwo schudły i opisały to. :)

no ja dopiero jestem na poczatku tej trudnej sciezki zwanej odchudzaniem...ale powiem ci jedno i najwazniejsze-odchudzanie zaczyna sie w twojej glowie.musisz tego bardzo chciec i do tego dazyc...

Gość marcepanek taki...
czy ktos sie przylaczy?