Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciazaciaza niemozliwe...

czy moge byc przez to w ciazy??

Polecane posty

Gość ciazaciaza niemozliwe...

przejde od razu do rzeczy... kocham sie ze swoim partnerem juz od dawna ale nigdy nie konczy w srodku... zawsze zdazy wyciagnac... ale... od 3 tygodni spoznia mi sie okres... czy to mozliwe zebym byla w ciazy nawet jesli nigdy przenigdy nie sposcil mi sie do srodka?? moze jestem troche za stara (24 lata) na takie pytanie ale nie mam pojecia o co chodzi... wiem ze jest ten caly plyn przed wytystkiem ale przeciez on nic nie robi... to nie mozliwe... czy ktos kiedys zaszedl w ciaze przez ten plyn?? czy to nie mozliwe...?? pozdrawiam i prosze o pomoc

Jasne ,że tak .Znam wiele dziewczyn , które tak zaszły w ciążę .

Gość Dagmara 31 Sosnowiec
płyn przed wytsyskiem ZAWSZE zawira plemniki, są one bardzie wytrzymałe niż później wyplywające. 90 proc ciąż jest wlasnie z tego

Gość mlody ginekolog Katowice
muszę cię zmartwić, jestes na 100% w ciązy. W swojej praktyce ten tekst slyszalem juz chyba milion razy

Gość eulaliaa
tak to ciąża gratulacje bedziesz mamą

Gość to bardzo prawdopodobne
że jesteś w ciąży, zrób test, będziesz mieć pewność.

Gość hagajo
oczywiscie ze mozez byc w ciazy, w tym plynie 'przed' tez sa plemniki. malo, ale sa.

Gość docent hab J Maniek Rokitek
nie dość, że gówno zaoszczędziłaś na kondonach, to na pewno będziesz oziębłą suką, po stosunkach przerywanych, nie masz szczęścia w ruletce watykańskiej, i pozostaje ci tylko na osłodę potargać bobra żeby choć trochę przyjemności mieć z tego żałosnego ruchania, zasrana katoliczko

Gość nie słuchaj tych bzdur
Straszenie ciążą z preejakulatu to ulubiona rozrywka tego forum :) Szkoda tylko, że nawet medycznie jest to niepotwierdzony mit. To prawda, że mogą być plemniki w preejakulacie (nie każdy mężczyzna je ma), ale są one niezdolne do zapłodnienia. Prawie niemożliwe byś była w ciąży. A z tych 90% to się wręcz uśmiałam :D Ale oczywiście sprawdź. Możliwe (teoretycznie) to jest.

Radzę - zrób test i sprawa będzie jasna .

Gość w czasie ferii dzieci się
nudzą nanana