Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wirtualna bajka

Romans wirtualny

Polecane posty

Gość wirtualna bajka

A może jest tu jakiś kafeteriusz , ktory ma ochote na wirtualny romans ze mną? Na wspolne wieczory i wolne chwile w sieci? Miło jest z kims pogadać kiedy smutno albo podzielic się małymi radosciami zycia... anonimowo mówic sobie ciepłe słowa, które sprawią , że obojgu będzie nam łatwiej pokonywac codzienność... Mam 38 lat,jestem wolną kobietą. Wole wirtualnosć niż rzeczywistosc. Nie mam juz ochoty na spotkania. Zawiodłam sie na facetach w realu, mowili o milosci a chcieli tylko seksu. Szukam przyjaciela do pogadania.

Gość mam odwrotną sytaucje
wirtualna bajka.... tez szukałam sobie przyjaciela do pogadania, poznałam super faceta(ponad rok temu), wyszło tak że się "zakochaliśmy w sobie"i jest problem...odległość,on w związku... nie zakładałam,ze dojda uczucia

Gość Tuli 28
Ja miała takiego wirtualnego przyjaciela , gadało nam sie świetnie o wszystkim dosłonie , aż do pewnej chwili , kiedy zaczęłam łączyć pewne fakty i okazało się ,że to mąż mojej koleżanki i ups ....

Nie chcę nikomu zabierać męża. Jeśli nawet pojawią się uczucia zostaną one tylko w naszych sercach... Chyba da sie z tym zyć? Może ktos potrzebuje tego co ja nie zakładając , ze znajomosc przerodzi sie w zwiazek.

Gość wczesniej czy później
sama zapragniesz spotkania