Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość utopijka

dziewczyny poradzcie !!!!

Polecane posty

Gość utopijka

Jestem juz jakis czas z chlopakiem, ale po raz trzeci mi osiadczyl, ze musi odpoczac zastanowic sie czy lepiej jest mu ze mna czy bez. Dzisiaj zadzwonil i powiedzial ze jednak chce byc ze mna Czy powinnam mu uwierzyc ?

Gość absolutnie Nie
bedzie wracal jak bumerang i Cie ranil.Jak chcesz spokoju to odeslij go na bambus.

Gość hhhhhhhhhhhhy
ja tak robie z facetami jak nic do nich nie czuje wtedy potrzebuje sie zastanowiac czy uda sie cos wykszesac czy nie on cie po prostu nie kocha niech spada bo to co robi jest upokazajace dla ciebie.

Gość hhhhhhhhhhhhhhha
jak sie kogos kocha to nie ma sie takich watpliwosci.A moze ma inny obiekt uczuc i sprawdza czy mu ztamta wyidzie jak tamta go dorzuca to wtedy dzwoi do ciebie i stwierdza ze jednak chce ztoba być:Ojakies chore akcje miej troche godnosci.Jak nie jest pewny to nie kocha predzej czy pozniej znajdzie inna ktora pokocha a ciebie kompie w duuupe

Gość utopijka
moja kolezaka mowi, ze nie mam honuru i sie ponizam, ale ja go tak strasznie kocham . nie wiem moze on po prostu taki jest i wcale nie oznacza ze mnie nie kocha

Gość powiem Ci
jestes pierdolnieta w czaszke , jak jeszcze takie durne pytania stawiasz.Kocham, kocham.Zesraj sie z tej glupoty idiotko.

Gość utopijka
o co ci chodzi ? Czy to takie dziwne ze sie kocha kogos chcialam po prostu zeby ktos obiektywnie spojrzal na moja sytuacje

Gość utopijka
Chce byc z nim, ale boje sie ze ciagle bede zyla w strachu ze mnie opusci

Gość moim skromnym zdaniem on
on cię nie kocha. Ten kto kocha chce być z drugą osobą. Ty go kochasz??? Tak . I chcesz od niego odpoczywać i go zostawiać na jakiś czas??? Nie. Więc odpowiedz sobie sama.

Gość utopijka
wiem powinnam go rzucic, ale zrozumcie ze jest mi ciezko 'myslalam, ze moja kolezanka tak z zazdrosci mi powiedziala, ze sie ponizam itd Widze jednak, ze wszyscy sugeruja mi ze on mnie nie kocha

Gość sirius
Co z teogo,że powiecie autorce prawdę i powinna kopnąć gościa w doope jak i tak Jej strach nie jest tak wielki i silny by zrobiła to co jej radzicie.Mam taką koleżankę o podobnym problemie,boi się a mimo to brnęła w taki związek,wracając po kilka razy.Ale autorce życzę mądrych decyzji i faceta który wie czego chce a nie jest niestabilny emocjonalnie.

Gość utopijka
moze wkoncu dojrzeje Dziwi mnie jego zachowanie bo jeszcze niedawno mowil o wspolnej przyszlosci slubie wspolnym zakupie mieszkania. Czy wszyscy faceci sa tacy ?

Gość sirius
Czy wszyscy są tacy? odwieczne pytanie pojawiające się tu.Pytasz a sama wiesz.Po dłuższej rozmowie z niektórymi facetami Wy kobiety jesteście w stanie ocenić gościa,więc wydaje mi się że nie rozmawiałaś z odpowiednimi.

Gość TO CO WIDZĘ W LUSTRZE
laska facet ma Cię w dupie, nei zależy mu a ty jesteś z nim bo boisz się być sama masz niską samoocenę i wolisz faceta który Cię nei szanuje niż nie mieć żadnego do tego facet wpędza Cię w kompleksy i lęki (będzie ze mna czy nie, wróci czy nie, zerwie ze mna znowu ?!) po chooj Ci takie dylematy ? znajdz sobie gościa dla którego TY będziesz całym światem i on będzie na skinienie Twojej ręki zresztą każda zdrowa na umyśle kobieta już po "drugim zerwaniu" zqapomniała by o takim kolesiu

Gość utopijka
Chyba macie :( Dziekuje za rzeczowe opinie Juz chyba wolalabym zeby zerwal ze mna , wtedy nie musialabym niesc ciezaru ze rzucam kogos kogo bardzo kocham z kim mialam nadzieje zalozyc rodzine miec dzieci. Male sprostowanie on nie zrywal ze mna tylko robil przerwe taka separacje

Gość sirius
Jak zwał tak zwał,zrywał robił przerwę a co to Qrwa ma być związek jako stosunek przerywany?? o nie ja mam pewne swoje zasady i wiem,że jak jetem w związku to kobieta musi być mnie pewna i ja jej oczywiście.Więc Twoja decyzja

Gość utopijka
Czyli po jego zachowaniu mozna wywnioskowac ze mnie nie kocha ?

Gość pyskacz jadowity
zdejmij klapki kochana(z oczu rzecz jasna:classic_cool:) robi sobie przerwe,pewnie spotyka sie z innymi a potem wraca do ciebie:O bo niby czemu ma nie wracać skoro mu pozwalasz jak chcesz być takim zapasem...:O

Gość To że ty go kochasz
nie znaczy, że on ciebie kocha , a z tego co piszesz wyraźnie wynika, że ciebie nie kocha, ale wie , że jesteś na jego każde zawołanie Niestety do tanga trzeba dwojga ;)

Gość Słuchaj zejdź dziewczyno
na ziemię TU ZIEMIA ... TU ZIEMIA ... Ty chcesz z nim założyć rodzinę ? Chyba żartujesz sobie, albo bujasz w obłokach, przebudzenie będziesz miała okrutne ...

Gość kOCHANA CO TO ZNACZY
że on nie zrywał z toba tylko robił przerwę ? Widzisz i przyjmujesz do wiadomości tylko to co chcesz, niestety Czy ty masz obowiązek czekać na niego? Co to w ogóle za przerwy ? Musisz wiedzieć, że facet to łowczy, a zdobycz łatwa to dla faceta żadna zdobycz ..., a poza tym jak nie będziesz się szanować to nikt nie będzie ciebie szanował ... to stara prawda jak świat i zawsze aktualna Zamień go na lepszy model dziewczyno, pozdrawiam i życzę szczęścia