Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

ile macie wzrostu

Polecane posty

Gość danny to Ty juz nie jestes
taki mlody... :p

mnie bardzo dobrze z takim wzrostem [ nooo może jakby tak się zastanowić to chciałbym mieć zzz metr pięćdziesiąt :) tak, poważnie to napisałem :classic_cool:]

Gość silly joke
dobrze ze masz do tego dystans :classic_cool:

naprawdę zależy Ci na zaznaniu województwa w którym aktualnie przybywam? ...:classic_cool::D

Gość pannaciekawskaaa
ci co sa niscy chcieliby byc wysocy ci co sa wysocy chcieliby byc niscy. ja mam odwrotny problem jak na dziewczyne jestem raczej wysoka mam 178 cm i to dla mnie przeklenstwo. ilu jest fajnych facetow (znam wielu) co sa super ładni albo poprostu czuje sie do nich to cos, maja zajebisty charaktr a sa za mali dla mnie :( łeeeeeeeeeeeeeeeeeee

po cóż Ci to? :D:classic_cool: [i wróg czy przyjaciel :) ...znaczy czy zjebałem Cię równo kiedyś ?:)]

Gość słąwni niscy ludzie
Napoleon nie był wysoki. R Polański też nie jest. Podobnie D de Vito. I wielu innych. A mają powodzenie u kobiet.

Pannaciekawskaaa, ...to jak widzisz:o nie wszyscy, jestem niski a chciałbym być jeszcze niższy :classic_cool: :)

Gość 8888 m n.p.m.

.to jak widzisz nie wszyscy, jestem niski a chciałbym być jeszcze niższy tak jak koleś git że wszystko na odwrót chce:D:P

007, tak do Ciebie :):classic_cool: to bardzo mi miło:) niech pozostanie tajemnicą w jakim mieście jestem :classic_cool:,Maju :) a czy biżuterię to robisz tylko z półproduktów ?:) :classic_cool:

Gość Russian_Girl1919
1.61 :)

0O7, nie bądź żyła i napisz skąd jesteś? :) Ciotella, lubisz nuttelle? :classic_cool::)

bad dole>>> skad to pytanie? chcesz sie dowiedziec, jaka jest geneza mojego nicka? :P

Maju, Mazowieckie [ spoko i tak miałem napisać ...phii :D ] Ciotella, nie , czy gruba jesteś[ a nuttella wiele wyjaśnia:classic_cool:] :D :classic_cool:

naprawde nie wiem, skad wzielo sie przekonanie facetow na tym forum, ze wszystko dziewczyny, ktore tu sie udzielaja sa grube :O