Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

ile macie wzrostu

Polecane posty

Ej, nie załamujcie się :) Oprócz niskich facetów istnieją też niskie dziewczyny ;)

Gość Jestem kobietą wodą ogniem
Ja mam 174 :)

to są jednostki ;) poza tym to bardzo śmiesznie wygląda i sama się śmieję czasem z takich par :D wczoraj byłam na ślubie ;) ten chłopak jest niższy ode mnie, nie wiem na oko z jakieś 165-163 cm, a ta dziewczyna niecałe 160 ;) cholernie zakochani, a ona jest w ciąży ;)

Ehh .. ;) Pojęcie wysoki jest względne ;) Dla dziewczyny 150 cm wysokim facetem będzie taki 170 cm, dla innej 160 z hakiem, a dla innej 190 . Gusta są różne ;) A nie wiem czy was tym pocieszę, czy też nie, ale mnie się nigdy nie podobali chłopcy, którzy byli super przystojni i latało za nimi pół szkoły. :P Wolę przeciętnych, albo i nawet według opinii innych dziewczyn tych 'brzydkich' . Ale ich opinię mam głęboko w poważaniu ważne, że mi się podoba . ;)

"Pojęcie wysoki jest względne" nie prawda pojęcie niski - średni - wysoki odnosi się do całej populacji. Więc twoje zdanie jest nieistotne.. możesz uważać, że ktoś 150 cm jest wysoki... ale to nie będzie prawda :D średni wzrost mężczyzny w polsce zawiera się w przedziale 174-182 a kobiety około 10 cm mniej

Warzyfko , weź nie pocieszaj tych pojebów :o chuje i pisdy Wam w czołach tylko ...w głowach znaczy :classic_cool: .....a w sumie to i dobrze :D:classic_cool:

Ale Wy uparci jesteście :D Moje zdanie nie jest istotne, tia ? ;) Tylko jednak jest inne i założę się, że nie tylko ja tak uważam :D

Twoja zdanie nie jest ISTOTNE DLA FAKTÓW. jeżeli 50% facetów ma wzrost w przedziale 174-182 to to jest wzrost średni. a to, że ty uważasz, że 170 to wzrost wysoki bo sama masz 140 to tylko twoje zdanie a nie FAKT :P :classic_cool: :D :P

Errata mojej wypowiedzi, co by mnie nie wzięli za dziwadło - 170 na bosaka, 185 w najwyższych szpilkach mam :D

no dobra, niech Ci będzie, że ten facet ze 170 cm będzie niski, lub średni. Ale właśnie dla tej dziewczyny co ma przypuśćmy te 1.40 to będzie wystarczająco ;) No co, złapie sobie takiego 1.90 i on będzie musiał kucać, żeby ją pocałować ? :D

Gość Ejjjjj
niezle z tekstem pojechala szpilki zakladaj ja mam 164 tyle co ty moje gg:10384170 ja chcesz to pisz jestem dziewczyna jak cos^^