Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malenaaaa

Niezłą miałam niespodziankę na Walentynki

Polecane posty

Gość Malenaaaa

Wszystko zaczęło się ładnie, pięknie....kolacja, świece, wino, kwiatki, później miało być kino i sex na deser....niestety na kolacji się skończyło. Mój chłopak podczas kolacji zaproponował mi żebym się do niego wprowadziła, to miała być niespodziana...i była...tylko nie takiej reakcji z mojej strony się spodziewał. Nie mogłam się zgodzić, nie jestem jeszcze na to gotowa, dobrze mi tak jak było do tej pory między nami. A on wyszedł obrażony i nie odbiera telefonów, nawet nie dał sobie wytłumaczyć. Dać mu trochę czasu, żeby ochłonął??? Myślicie, że po jakimś czasie mnie zrozumie???

Gość jakiś szczeniak
:)

Gość to nie Ty
przejdzie mu.A swoja droga jakis taki Obrazalski.Wytlumacz mu, ze obrazanie to jest dla 5 -latkow moze a nie dla doroslych ludzi.Masz prawo byc nie gotowa na taki krok, on ma to zrozumiec i uszanowac.To jest bardzo powazna decyzja i trzeba ja doglebnie przemyslec.

Gość Malenaaaa
ten szczeniak ma prawie 26 lat :o

Gość Malenaaaa
wkurzył mnie nieźle swoim zachowaniem małego dzieciaczka i nawet nie chciał wysłuchać tego co mam do powiedzenia. Stwierdził tylko, że jakby mi na nim zależało to bym się zgodziła, tym bardziej, że i tak wynajmuję pokój.

Gość Malenaaaa
Był ktoś w podobnej sytuacji???

Gość Malenaaaa
upupup

Gość Nienastolatka
Jeżeli mogę ci coś doradzić to nie dzwoń do niego, nie przepraszaj on sam to wszystko przemyśli i się odezwie jeżeli cię kocha oczywiście. Długo się znacie? Ile masz lat jak to nie tajemnica?

Gość Malenaaaa
22. Jesteśmy ze sobą od 5 miesięcy znamy się ponad rok. Próbowałam się dodzwonić do niego 5 razy, ale nie odbierał, to wysłałam mu esa i napisałam, że jak sobie to wszystko przemyśli, to niech się odezwie.

Gość rzuci cie
i zostaniesz stara panna :D :p

Gość Malenaaaa
nie mam nic przeciwko starym pannom :p

on sie nie obrazil tylko doszedł do wniosku, że pies cię jebał. Poco mu dziewczyna która z nim nie mieszka. Na tekie sex-odwiedzinki to sa koleżanki a jak ma sie dziewczyne to po to żeby z nia byc a nie sie odwiedzac.

he he ja zaproponowałm swojemu byłemu by ze mną zamieszkał spłoszył sie odeszłam bo po co mi ktos kto boi się wszytkiego

Gość Malenaaaa
Chyba mam coś jeszcze do powiedzenia w tej kwestii.A jego zachowanie świadczyło o tym, że raczej nie szanuje mojego zdania. To nie jest tak, że rzucę wszystko bo on mi zaproponował wspólne zamieszkanie. Takiej decyzji nie podejmuje się ot tak sobie, trzeba wszystko dokładnie przemyśleć.

Przemyslec to ja mogę w co zainwestować pieniadze a w związku liczy sie chemia, spontan i szaleństwo inaczej bedziecie tworzyc związek suchy, opatry na logice i przypominajacy pożycie siedemdziesięciolatków.

Gość Malenaaaa
Chemia, spontan i szaleństwo może by bez wspólnego mieszkania :P a w życiu są też inne rzeczy, które trzeba niestety wziąć pod uwagę i być odpowiedzialnym

Gość nie wiesz
że mężczyźni - to małe dzieci

Autentycznie gdybym miał miec dziewczyne i mieszkac z nią osobno to bym olał taki związek. Chodzi o to żeby byc razem w każdej chwili a nie odwiedzac sie na kilka godzin. Od takich odwiedzin to sa "dobre koleżanki" a nie dziewczyna

Gość Nienastolatka
I tak trzymaj. To facet musi zabiegać o względy partnerki a nie obrażać się. Przekonasz się, że wszystko się ułoży. A tak naprawdę to dlaczego nie chciałaś z nim zamieszkać? Nie jesteś pewna swoich uczuć?

Gość Malenaaaa
A ja uważam, że w związku trzeba mieć przestrzeń dla siebie, bo takie bycie za sobą 24 h na dobę jest ograniczające

Gość Malenaaaa
wyobraź sobie, że jestem spontaniczna i to nawet bardzo, ale jeśli decyzja dotyczy większego okresu w moim życiu to wolę się zastanowić a nie potem płakać i narzekać. Poza tym nie chciałam się do niego wprowadzić i powinien to uszanować.

Gość Stanowczo stwierdzamy że
Chciał, żebyś zamieszkała z nim bez ślubu? Cwaniak!

Gość vaginasa
No to dalej bedziecie sie odwiedzac a wprowadzi sie inna :D

Gość vaginasa
A co w tym dziwnego że chłopak chciał zamieszkac ze swoja dziewczyna? Co w tym cwanego? Niektórzy do końca zycia sa bez ślubu to maja całe życie osobno mieszkać?

Gość Malenaaaa
Nie chodzi o moje uczucia, dobrze się rozumiemy i jak dotąd dobrze nam się układało. Jestem na pierwszym roku studiów, nie mam zbyt dużo kasy, utrzymuję się z tego co zarobiłam przez trzy lata za granicą i z tego co czasem dostane od mamy, wynajmuję pokój u mamy mojej przyjaciółki, bo mieszka sama i w związku z tym płacę grosze, na jedzenie też mało wydaję, bo obiadów nie gotuję. Gdybym z nim zamieszkała to automatycznie wydawałabym więcej na mieszkanie i jedzenie - bo to wspólne obiady, podział na pół czynszu itp. Jego utrzymują to jego ostatni rok. Wolę zainwestować kasę w siebie z tej różnicy która wyszłaby gdybym z nim zamieszkała. Od następnego roku chcę zacząć drugi kierunek zaocznie, poza tym opłacam szkolę językową i mam inne wydatki

Gość Malenaaaa
tam miało być, że jego utrzymują rodzice

Gość Malenaaaa
zresztą ja nie z tych, co to wiszą chłopakowi na szyi :D :P idę się zrelaksować, została cała butelka wina po kolacji...a co ma się zmarnować :classic_cool: później zajrzę

Gość wasz Pan pariasy
obraził się bo go znieważylaś pokazałaś mu, że nie traktujesz go poważnie pokazałaś mu, że twoje "kocham" to kłamstwa ja bym się już nie odezwał na jego miejscu