Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JESTEM

MAŁO TOWARZYSKA

Polecane posty

Gość JESTEM

I trudno mi kogoś poznać :(

Gość JESTEM
nie potrafie pierwsza zagadać i to napewno w dużym stopniu przyczyna moeje samotności. nie potrafie nawet pokazać ,ze ktoś mi sie podoba :( taki mam charakter woel jak facet robi pierwszy krok. ale oni sie mnie troche boją bo wyglądam na twardą babkę .

Gość JESTEM
jesli w sieci wiekszość takich jak na kafe to aż strach

Gość JESTEM
wiem,że wszędzie mozna poznać jakiegoś "obłąkanego " ale czasmi jak czytam kafe to zgroza. jakiś noarmalny temat ale komus się nudzi i wchodzi do niego ze swoim chamstwem itp

"jesli w sieci wiekszość takich jak na kafe to aż strach" chyba rozumiem co znaczy że jesteś mało towarzyska ;)

Gość JESTEM
nie chodzi o tchorza ale i mężczyźni bywaja mało otwarci i pewnie sa tacy co liczą,że kobieta zrobi pierwszy krok

powiedzmy że ludzie w necie potrafią pisać takie rzeczy które w rzezcywistośc9i przez gardło im by nie przeszło na kafe mało jest nienormalnych za to dużo ludzi z kompleksami

Gość JESTEM
jesli mowie ,że taka jestem i do tego nieśmiała to śmiech .ludzie widzą mnie troche inaczej jako gadułę .moja nie śmialość odnośi sie do różnych sytuacji to nie jest tak ,że taka jestem tylko jesli o pierwsze spotkania damsko -męskie to taka bywam

Gość JESTEM
ale czy samotność może być kompleksem ? raczej nie ? wydaje mi się ,że tu sporo samotnych ale część z nich nie potrafi się do tego przyznać . ludzie myślą,ze jak ktoś sam to napewno coś z nim nie tego .to nie prawda. można byc nie smiałym ,nie mieć takich znajomych z którymi mozna gdzies wyjśc lub większość ma swoje rodziny. samotny to normalna osoba :)

Gość JESTEM
podobno jak się nie usmiecham to taka stalowa kobieta -tak mowią . podobno sparwiam wrażenie wyniosłesłwej i takiej której nalezy sie bać. ale to tylko powierzchowność .nic nie poradze na to jaki mam wyraz twarzy bez usmiechu. niesty to mężczyzn gdzies tam chłodzi i nawet boja się zagadać :(

Gość JESTEM
ale jest jeszzce druga strona "medalu" zagaduja tacy ,z którymi to po rozmowie stwierdzam ,że pierwsza i ostania bo mnie nudzi tzn nie potrafi zainteresować soba i rozmowa którą prowadziłam to z grzeczności ale nie mam ochoty na nastepne spotkanie dlatego ,że towarzystwo tej osoby mnie nudzi. no mowiąc najprościej nie ma tego czegoś co by mnie do niego ciąglo.

Gość JESTEM
ale nie chce w tej samotności tkwić :( ale z drugiej str tak trudno na jakis peirwszy krok :( a charakter coż czy da się zmienić ? chyba nie :(

Gość JESTEM
dziekujE .podobno tak jest :)

Gość JESTEM
powiedz czy to źle ,że nie lubie imprez ?

a tacy którzy nie zagadują właśnie na odwrót:) ja też raczej nie jestem zbyt śmiały ale uwierz miże właśnie z takimi czesto najlatwiej sie dogadac a goscie którzy maja zbyt dużo pewności siebie i dużo agadują często myślą ze kazdsa ana nich leci

Gość JESTEM
penie tak. ja nawet nie dam po sobie poznać ,że chetnie bym tego czy tamtego poznała i dla takich pewniaczków do których nie robie maslanych oczu staje sie wyzwaniem ale sęk w tym ,ż eoni mnie nie inter. Chce być jedyna a nie jedną z wielu :)

powiedz czy to źle ,że nie lubie imprez ? nie dlaczego ale pewnie niektorzy mogą cie wziaść za nudną i "niezbyt cool"

Gość JESTEM
widzisz loooser wole spotkac sie w jakims fajnym gronie i pogadac ,posmieć się. nie lubie dyskotek ,sylwestra . za to rowerek,spacerek itp

Gość JESTEM
nudna to raczej nie jestem tylko na poczatku nie smiała a z charakteru to pewnie wynika ten brak towarzyskości ,która przedkłada się na brak chęci do imprezowania.

Gość JESTEM
albo w babinktona :)

To jaka jesteś zależy przecież od Ciebie samej. Wystarczy nad sobą popracować...

widzisz loooser wole spotkac sie w jakims fajnym gronie i pogadac ,posmieć się. nie lubie dyskotek ,sylwestra . za to rowerek,spacerek itp a widzisz mi się podoba twoje podejście:)

Gość JESTEM
ale chyba wybieram tego ,który wybrał mnie pod warunkiem ,ze mi odpowiadał co ? to ,ze wybiera to nie znaczy ,ze za nim latała

Gość JESTEM
invisible man ;cieszę się :):):)