Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytrynka83

Zsunięta prezerwatywa. PROSZĘ O POMOC

Polecane posty

Gość cytrynka83

Witam! Proszę o pomoc! Otóż, podczas stosunku mojemu partnerowi zsunęła się prezerwatywa i została we mnie, wystawała jakieś 1-2 cm dlatego natychmiast ją wyjęłam. Do wytrysku nie doszło a wręcz było bardzo daleko. Czy jest ryzyko zajścia w ciążę? Czy preejakulat mógł dostać się do środka ? Dodam że gumka była cała. Stosunek odbył się w dni płodne. Proszę o szybką odpowiedz!!!

Gość ffkkkallla77
nie nie jesteś w ciąży. Z czego chciałabyś być w ciąży jak nie było w środku finiszu?

Gość cytrynka83
A preejakulat???

Gość ffkkkallla77
nikt w życiu nie zaszedł w ciążę od śluzu , nie było takiego przypadku. Możesz być spokojna jeśli nie było końca w środku.

Gość cytrynka83
No nie było... teraz z upragnieniem czekam na okres.... 3 dni przed okresem bolały mnie piersi. Teraz zostało się 7 dni a mnie już zaczęły boleć.. Głupie myśli.... Jeszcze w dodatku ciągle boli mnie lewy jajnik

Gość cytrynka83
a co myśli o tym reszta "forumowiczów" ?

Gość durex elite to cieńkie życie
czym sie martwisz?? nie raz kochalismy sie z zawartością w prezerwatywie, szybko dochodze a partnerke nie wolno zostawić na głodzie, nie raz kochaliśmy się z gumką juz po strzale, kiedyś nawet nie chcący zsuneła się i było dobrze, odpukać oby tak dalej, o dziecko musisz się postarać nie ma tak że dotkniesz i masz. niektórzy koncząc całe życie w srodku bez zabezpieczeń nie mogą mieć bobasa. nie raz kochaliśmy się z pełą gumką i gitara. jak się kupuje badziewie w kiosku za 2 zeta to można się martwić a jeśli mowa o lepszych gumkach to nawet wypełnione jeśli się uważa nie powinny pęknąć. kiedys niechcący zsuneła nam się gumka tak że wszystko poleciało po niej, dokładny zimny prysznic, zaznaczam zimny i git majonez :)

Gość QuickPlay
Przepraszam że ja się wtrącę ale również mam pytanie. Kochałam się z chłopakiem w gumce.. On wytrysnął we mnie po czym poszedł ściągnąć gumkę.. Penisa powycierał w chusteczkę.. Wrócił do mnie leżeliśmy przez jakieś 5 minut obok siebie po czym zaczęliśmy ocierać się przyrodzeniami.. Kontakt z penisem miały jedynie wargi sromowe.. Na penisie nie było widać spermy ale mogła tam się znajdować znikoma ilość.. Czy od takiego czegoś mogę zajść w ciążę ?? Proszę o odpowiedź..

Gość hghghghghg
QuickPlay Ty też masz przyrodzenie? ;DDD Wiem o co Ci chodzi, ale głupio napisałaś xDD Myślę, że nie możesz być w ciąży od czegoś takiego.