Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedzącaaa

suszarka prostująca rowenta lissima clip

Polecane posty

Gość niewiedzącaaa

ktoś używał tej suszarki? czy te nakładka prostująca niszczy tak samo włosy jak prostownica? czy w ogóle prostuje włosy? czy włosy są podniesione u nasady? a jak sama funkcja suszarki? czy szybko suszy włosy? czy jest ciężka i niewygodna w użyciu?aha, ma włosy do ramion cieniowane, proste z tendencją do kręcenia się. może polecicie jakąś inną suszarkę?

Gość niewiedzącaaa
podnoszę

Ja mam i jestem zadowolona.Na pewno nie niszczy wlosow tak jak prostownica.Włosy u nasady nie sa raczej podniesione.Tylko jej wada,ze jest słabej jakosci.W sumie mam juz ja pare lat i czesto nawalała.Kupilam sobie tez nastepny model,ale rowniez jej jakosc nie jest zachwycajaca.A czy jest wygodna?Mysle,ze to kwestia przyzwyczajenia,bo jest o wiele ciezsza od prostownicy.Pomimo tego wszystkiego i tak jak mi siadzie kupie druga.

Gość niewiedzącaaa
dzięki dorcia :)

Gość niewiedzącaaa
czemu beznadzieja?

Gość ludozerka24
A ja tez mam i jestem bardzo zadowolona. Co prawda trochę mi to czasu zajęło zanim znalazłam sobie patent na ten sprzęcik. Otóż mam dość dużo włosów i w dodatku kręcone. Po umyciu włosów związuje je w takie dwa kucyki. Potem każdy z kucyków dziele na mniejsze pasma włosów i prostuję je po kilka razy. Nie sądze by było to o wiele bardziej pracochłonne niż sama prostownica. Ale dla najlepszego efektu warto po samej suszarce przelecieć włoski prostownicą :) Ogólnie jestem na TAK.