Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedzącaaa

suszarka prostująca rowenta lissima clip

Polecane posty

Gość niewiedzącaaa

ktoś używał tej suszarki? czy te nakładka prostująca niszczy tak samo włosy jak prostownica? czy w ogóle prostuje włosy? czy włosy są podniesione u nasady? a jak sama funkcja suszarki? czy szybko suszy włosy? czy jest ciężka i niewygodna w użyciu?aha, ma włosy do ramion cieniowane, proste z tendencją do kręcenia się. może polecicie jakąś inną suszarkę?

Gość niewiedzącaaa
podnoszę

Każda suszarka i każda prostownica bez funkcji jonizacji i kilku innych systemów, niszczy włosy... Niestety, ale od tego są odżywki, żeby te zniszczone włosy odżywiać. Albo dołóż drugie tyle i kup profesjonalny sprzęt, w przypadku którego będziesz mieć pewność, że jakoś tam chroni te włosy

ja nie miałam do czynienia z taką suszarką, ale myślę, że ona będzie doskonale suszyć włosy. Nie masz się co martwić, że Twoje włosy będą zniszczone, ale na pociesznie dodam, że na pewno zniszczą się mniej niż wtedy gdybyś suszyła włosy a potem je jeszcze wyprostowała.

Ja uzywam tylko tej suszarki do suszenia i prostowania wlosow.Oczywiscie nie jest to efekt jak po prostownicy,ale wg mnie lepszy ,bo wlosy nie sa takie klapniete jak przy prostownicy.Troszke jest niewygodna na poczatku,ale to kwestia przyzwyczajenia.Ja mam juz druga lissime w swoim zyciu i jak mi sie zepsuje kupie trzecia.Wg mnie jest ok ,zalezy czego po niej oczekujesz.