Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona-sląsk

czy możliwe,że to ciąża?

Polecane posty

Gość ona-sląsk

witam dziewczyny. ostatni okres mialam 13-16 stycznia, ostatnio bywal dosc nieregularny, ale najdluzszy cykl 31 dni, do teraz nie mam okresu i jakos sie nie zapowiada,zeby "szedl":) w piatek robilam test- Uni test, i wyszedl negatywny. okresu nadal nie ma, czy to mozliwe zebym byla w ciazy?skoro robilam test...?? mam nadzieje,ze tak. dodam,ze zwykle przed okresem odczuwalam bol piersi, a teraz tylko sutki sa wrazliwe, kluje mnie tez po lewej stronie. jak myslicie, czy bede miala fasolke?

Gość lifestyle
fasolkę to można mieć w ogródku a ty najwyżej możesz być w ciąży.

Gość ona-sląsk
nie interesuja mnie idiotyczne odpowiedzi, wiele kobiet mowi tak na dzidziusia w brzuszku, zwlaszcza na poczatku ciazy

Gość lifestyle
ok zgadzam sie ale nie można napisać czy będę miała fasolkę.przeczytaj sama jak to brzmi.a co do twojego pytania to polecam test z krwi.bo dosyć długo nie masz @ a jednak test jest negatywny.

Gość ona-sląsk
no moze faktycznie z ta fasolka tak jest:) jak pojde do laboratorium, to ile sie na wynik czeka? sa w tym samym dniu bo sie nie orientuje

Gość ona-sląsk
czy ktos mógłby mi odpowiedziec ile sie czeka na wynik z testu bhcg?

Gość hujjkkkgfd
zależy, gdzie robisz ale na drugi dzień w przypadku prywatnych lecznic powinno być