Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość herlajka

umre jak nie schudne

Polecane posty

Gość herlajka

kiedys udało mi się ładnie schudnąć wazyłam przy 170 -56 kg czułam się cudownie ale moje odchudzanie nie było rozsadne jadłam bardzo malutko potem sie objadałam wymitowałam postanowiłam jakos z tego wyjsc ale dostałam w koncu takiego napadu obżarstwa ze w 3 m-ce przytyłam do 74kg w koncu mowie stop nie tak nie moze byc i jakos udało mi sie schudnąć do 63 kg i teraz chyba od 3 m-cy probuje zrzucic przynajmniej te 3 kg i nic stoi waga w miejscu staram sie jesc zdrowo 4-5 posiłków dziennie cwicze czesto na stepperze i chodze na siłownie i nic nie wiem już co mam robić chciałabym znowu ważyć tak z 58

Gość herlajka
aa i przyznam sie ze mam czasem takie wpadki ze wypije piwo albo p zjem cos juz przed snem ale to nie czesto co jakies 2 tyg

Gość herlajka
podam przykładowy jadłospis śniadanie musli lub owsianka z mlekiem drugie sniadanie lub obiad zalezy jak z czasem stoje wtedy zamieniam to drugie sniadanie to np jakis owoc lub jogurt albo gars orzechów jakies suszone owoce obiad to przewaznie warzywa gotowane z kasza lub ryzem lub warzywa gotowane z grillowana rybą lub jakims mieskem gotowanym lub zamiast warzyw gotowanych jakas surówka i kolacja do godz 18 przewaznie coś z białkiem serek wiejski z warzywami do tego kromka wasa .. lub razowe pieczywo z jajkiem no i czasem wlasnie zdarzają sie wpadki ze np zjem jakąs kanapke o 22 lub jablko jak mocno mnie głod ściesnie

za czesto i za duzo jesz. za duzo wegli. w kazdym posilku najwiekszy procent to wegle :( jak organizm ma spalic tluszcz jak masz mostwo insuliny wiecznie?

Gość herlajka
za czesto? za duzo jabłko to duzo jako przekąska ? warzywa i mieso to dużo ?? to moze nic nie bede jesc juz nie wiem

Gość herlajka
moze naprawde za duzo nie wiem co byście zmienili w moim jadłospisie proszę pomóżcie?

wcale nie za duzo. waga Ci stoi, nie tyjesz wiec kilka zmian i powinno pojsc w przod. przede wszystkim sprawa kolacji- nie powinnas konczyc jesc o 18 bo konczy sie weglem przed samym snem... cwiczysz na steppie- ile ? a na silce co robisz?

w przod - w sensie ze rokuje poprawe w przyszlosci... nie w odniesieniu do wagi:P

Gość herlajka
wiec jak przykladowo powinien wygladac moj jadlosspis? stepper 40 min codziennie silownia 2-3 razy w tyg 40-50 min rowerek 15 min orbitrek 30 min bieznia masaz i brzuszki cwiczenia na nogi wewnetrzne partie

Gość herlajka
tak

Gość herlajka
tylko ze siłownia 2-3 razy w tyg staram sie tez duzo chodzic na spacery tylko ze teraz pogoda za bardzo nie sprzyja

poczytaj sobie na topicu - 'do NakedTruth i Neit...' - wpisy np. mufinki, ktora ma/miala podobny problem. :)

Gość herlajka
nie moge znalezc tego topiku

Gość herlajka
EEHH JA TAM NIC NIE ROZUMIEM TROCHE ZAMOTANIE JEST NA TYM TOPIKU WIDZIALAM ZE MIALA PROBLEM ALE W KONCU NIC NIE STWIERDZILA CHYBA