Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stokrotka3333

straciłam dziewictwo??petting pytanie

Polecane posty

wczoraj pieściłam sie ze swoim chłopakiem i wkładał mi palca do pochwy w pewnym momencie poczułam ból wiec porposiłam gon zeby wyjał i potemk juz zajal sie łechtaczka... a za jakas godzinke poszłam do toaety zobaczyłam ze mam majtki w ciemno czerwonej krwii i taką jakby kaawałek błony w krwii dzisiaj jeszcze mam plamy na majtkach i takie jakby malutkie skrzepy ...czy to była błona??

Gość co ty piszesz
509 postów i takie pytanie? fizycznie straciłaś dziewictwo. Mentalnie raczej nie - zależy co dla Ciebie ważniejsze. Wybór czy jesteś dziewicą należy do Ciebie. PS. Gratulacje za walke z Kg. Jak Ty to robisz? Żonie bym polecił ma podobną wagę wyjściową.

hmm co do kg to poprostu jem śniadanie normalne to co chce.. koło 11h jem jakiegos banana lub jabłko lub kanapke potem jem obiad jesli jest zupa to mogew zjesc duzo a jesli drugie danie to porpstu tezx jem ale bez ziemniaków potem na podwieczorek jem kanapke np z serem a po 18 juz tylko jabłka ,pomarancze pije herbate zielona i jakos tak spadaja kg;]aha i nie cwicze

Gość aniafafafa
moim zdaniem straciłaś dziewictwo i jest to powód do radości, jeśli masz stałego chłopaka :) a jeśli chodzi o te kilogramy to też podziwiam! Robię podobnie i zauważyłam, że własnie takie racjonalne odżywianie daje najwięcej efektów :) podziwiam więc, że nie odchudzasz się jakimiś głodówkami bo to ściema i do niczego dobrego nie prowadzi. TAK TRZYMAJ :):)

tak :) bo po co diety jakies debilskie 10kg w tydzien itp głodowki itp potem wyniszczony organizm białe ciałka we krwi same problemy a potem efekt jojo po co mi to... dojde do takiej wagi jask chce powoli ale na zawsze :)

Gość a co mi tam 7
co wy .... to tzw stopka autorce gratuluję pozbycia się defektu w postaci błony ; chociaż moze być tak że jak usiadziesz na jego sprzęt to znów poleci - błona nie zawsze pęka cała czasami tylko tyle ile trzeba. Gratuluję też efektów w odchudzaniu. Tak trzymaj. Nie masz problemu z tzw nadmiarem skóry np na brzuchu?

Gość Baaaasik
bardzo ważną rzeczą żeby schudnąć jest maksymalne ograniczenie słodyczy. nawet nie zdajecie sobie sprawy ile to daje. warto także jeść płatki zbożowe na śniadanie. zamiast batonów, czekolady itp. owoce. jeść tylko do godziny 18 później tylko napoje. a jak do tego dojdą ćwiczenia to efekt murowany :)