Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzelika 17

przygody ze zbokami....

Polecane posty

Gość andzelika 17

ja kiedys szlam z dwoma kumpelami, wieczorkiem do pubu przez maly parczek i jakos tak idziemy i slyszymy jakies trzepotanie za nami , po chwili odwracamy sie a tam koles sobie robi dobrze a,ze bylysmy juz po piwku przystanelysmy i zaczelysmy sie smiac i mowic"no dalej na co czekasz ...koles przyspieszyl i zaraz doszedl hahahhaha

Gość bunia xxxx
mieszam w jednej z bardziej niebezpiecznych dzielnic warszawy. wracałam do domu na skróty przez krzaki i chaszcze. Z odległości 50 metrów zobaczyła wielkiego dresa z niewiarygodnych rozmiarów "sprzętem" w dłoni. Chciałam uciekać ale facet grzecznie powiedział : przepraszam i sie odwrócił. Po chwili dodał : no chyba że chce pani popatrzeć. ja coś wymamrotałam i przyśpieszyłam kroku. Nagle poczułam na ramieniu jego dłoń. Pomyślałam że zaraz mnie zgwałci ale on spytał uprzejmie: przepraszam, nie ma pani może poczęstować papieroskiem?

Gość tajemnicza 23
bylo to jakies trzy lata lemu. upalne lato wiec postanowilam przejsc sie z kumpelka na spacerek. i tak przed jedny z przejsc dla pieszych zatrzymal sie facet (ok. 35) w swoim autku. moja kumpelka opowiadala mi cos tam (nie pamietam dokladnie co) a ja spojrzalam (na moje nieszczescie) na tego faceta. boze do konca zycia nie zapomne tego obrzydliwego widoku - mial spodnie spuszczone do kolan i "walil" (przepraszaza okreslenie ) konia! az mi sie unioslo oczywiscie moja kolezanka nic nie widziala bo trajkotala jak najeta. ale jak jej powiedzialam dlaczego tak zareagowalam to skometowala to tak "bo mnie ku***a najlepsze zawsze musi ominac"

Gość anka181818148
A kto z was widział jeszcze zboczeńcza, albo onanizującego się faceta?

Gość ADAM 21 URSYNOW
ja tak chetnie bym zwalil konia na pokaz przed kilkoma laskami moze znajda sie jakies chetne dziewczyny popatrzec jak chlopak sobie duzego konia wali?

Gość jorgos
Szedłem wczesnym latem z rana do sklepu na osiedlu nagle patrze a w krzakach coś zaszurało przyglądam się a tam wyleciala kobieta tak kolo 30 i palcówe se strzelała patrząc na mnie, do tego lubieznie wyciągala język , popatrzyłem i szybko ucieklem

Gość tak sobie wawa
ja kiedys siedze w parku ze swoimi dwoma kolezankami pilysmy wtedy piwo troszke bylysmy wstawione kolezanka do mnie mowi ze tak ktos jest za krzakami patrzymy a tam koles ok 20lat wali sobie konia byla niezla jazda smialysmy sie na calego a on wogole nieuciekal tylko robil swoje pamietam jak rzucalysmy do niego tekty fajny kutas no dalej, moja kumpela to straszna idiotka pokazywala reka zeby mocniej walil jak juz sie spuscil to odszedl choc wolalysmy zeby do nas podszedl moze byl niezmialy sama niewiem niezapomne tej akcji to bylo z 5latemu teraz mam 22lata

Gość ADAM 21 URSYNOW
ja tez to lubie!!! lubie jak kilka kobiet na mnie patrzy gdy sobie konia wale podnieca mnie to jak sie ze mnie smieja a jak cos mowia to juz sie sposzczam zaraz

Gość ADAM 21 URSYNOW
raz mialem taką okazje przechodze a kilka dzeiwczyn siedzi na kocu w poblizu krzakow to bylo na lace w poblizu nikt sie niekrecil wiec ja w krzaki i patrze bylo ich razem 7 dziewczyn tak okolo 15/16lat byly moze z jakies 15metrow odemnie.... stanolem w krzakach tak zeby troche mnie bylo widac jedna mnie zauwazyla i cos mowi do kolezanek wszystkie przechylily sie na rog koca i sie patrza zaraz sie smialy... ale kurcze caly czas sie na mnie patrzaly sie i sie smialy dlugo niewytrzymalem i sie sposicielem udajac ze ich niewidze smialy sie na calego ciekawy jestem co mowily potem

Gość PakeroXL
Stoje se kiedyś w tramwaju w katowicach patrze a jakiś typ wyciąga wacka i pod twarz kobiecie wpycha od razu skoczylem do ścierwa i w rylo go raz, upadł to mu buta ! tramwaj się zatrzymał wstal i zacząl uciekać to znów w rylo aż wypadł na ulice szmaciaż ! A w tramwaju wszyscy brawi mi bili.

Gość PakeroXL
ADAM 21 URSYNOW żebym cię na tym złapał bym cie kur*a zatłukł pedalska cioto!

Gość anka slodka lala
ja kiedys mialam urodzinki ale takie w babskim gronie z kolezankami pamietam ze okolo 21 wpadl do mnie moj kumpel po film na dvd ktory niewiedzial o naszej schadzce wiec go zaprosilysmy i troszke opilismy to nasz znajomy ma kiepsa glowe kazalysmy sie mu rozebrac i pokazac jakiego ma kutasa nas bylo 7 dziewczyn on sam niezapomne tego widoku jak tak sobie konia walil przed nami wszystkimi niechcialysmy sie smiac bo to nasz kolega ale tego niedalo sie postrzymac jak sie spuszczal to az sie polalysmy ze smiechu.. oczywiscie to nasz tajemnica nikt poza nasza paczką o tym niewie

Gość pakero 14589
spoko klimat

Gość Te debiljuszu
przestań pajacu se wypisywac te historyjki cioto jedna i idz se sklep nita! trzeba miec nasrane pod czacha zeby se samamu pisać i odpisywać.

Gość anka181818148
fajnie czasme obejrzec kutasa za darmo zwlaszcza jak sobie konia wali fajna akcje

Gość slodziutka barbi
ja tez tak lubie sobie popatrzec jak sobie sami robią przed nami chetnie bym sie spotkala z jakims mlodym przystoinym zbokiem ale oczywiscie niesama bylalbym z kolezankami

Gość ADAM 21 URSYNOW
ej barbi ja moge zwalic konia na pokaz jesli chcesz popatrzec mozesz byc z kolezankami

Gość slodziutka barbi
a skad jestes nasz 21lat? ale bede z 4 kolezankami czyli 5 dziewczyn inaczej odpada

Gość ADAM 21 URSYNOW
ok a ile masz lat?

Gość slodziutka barbi
chodze do 3 gimnazjum 16lat ale my tylko patrzymy nic niepokazemy zeby bylo jasne podaj mi swoj nr tel niechce tutaj na otwartym forum pisac

Gość slodziutka barbi
zadzwonie do ciebie o 15 jak moje kolezanki wrocą ze szkoły sama sie troche wstydze rozmiawiac

Gość ADAM 21 URSYNOW
ok bede czekał

Gość Harpoon
Witam,a podglądaliście kiedyś np aerobik lub taniec nowoczesny i sie tmy podjeraliście np zeby zrobisakcje lub sa jeakies dziewczyny ktore byly tak podgldane? Np w legginsach itp albo podczas joggingu lub rowera na zewnatrz? FDzieki za dyskusje i pozdrawiam,Harpon

Gość andziakolandzia
Pakero XL obraza ludzi bo ma male jaja, i malego sprzeta. A ze nie ma czym sie pochwalic, to ma kompleksy, i zeby zrekompensowac swoje kompleksy wyzywa i obraza, straszy milych eksów. Eksy są fajni a ty beeee z malymi jajami

Gość ftrewqadsewqa23wqa
Homoseksualizm (z greki homoios = taki sam, równy, i z łac. sexualis = płciowy), inaczej: homoseksualność to trwałe zaangażowanie psychoemocjonalne i pociąg seksualny do tej samej płci[kobieta kobieta, facet, facet]. Jest jedną z orientacji seksualnych. Różnica między zboczeniem seksualnym, chorobą, a homoseksualizmem jest taka, że Geje/i lesbijki / mają zdolność trwałego zaangażowania się psychoemocjonalnego wobec drugiej połówki, , podkreślam psychoemocjonalnego, a to oznacza w prostym jezyku umiejętność budowania wiezi, kochania, Czyli umie stworzyć związek, zaangażować się emocjonalnie , uczuciowo i psychicznie wobec drugiej połówki, umie tęsknić. Jest psychicznie i emocjonalnie zaangażowany. Fakt jest i erotyczny aspekt, seksualny pociąg do tej samej płci, ale ludzie o odmiennej orientacji seksualnej tworzą też związki, wlasnie dzieki tej zdolność psychoemocjonalnej. Dlatego Lekarze uznali to za normę, bo każdy człowiek jest dorosły i ma prawo kochać, zyc w kimś w związku. Panstwo w Polsce tego prawa nie daje. I są organizacje które o to walczą, bo ponieważ w Hiszpanii czy w ameryce poludniowej, europie, kanadzie jest to prawo standardem, Demokracja prawdziwa ma obowiązek uchwalić prawo, azeby ludzie dorosli i wolnie mogli wybierac! Prosze nie mylic tego z propagandą, czy promowaniem. Na zachodzie tak nikt nie mysli. W Argentynie 86 k procent mieszkancow poparla związki homoseksualne. Lewicowa prezydent jest wprowadzila, bo tam lewica ostatnio ma poparcie. W Polsce rządzi prawica PO PIS. Wracając do tematu, zboczenie, to zaburzenie preferencji seksualnych , parafilia, (dawniej: "dewiacja seksualna", "zboczenie seksualne", "perwersja seksualna") dziś parafilia. Każdy człowiek, w ramach różnic indywidualnych, posiada odmienne preferencje seksualne. Posiadania niezwykłych, rzadkich preferencji seksualnych nie należy traktować jako patologii o stanie patologicznej parafilii mówimy dopiero wtedy, gdy preferencje uniemożliwiają utrzymanie afektywno-psycho-emocjonalnego związku z drugą osobą Na ocenę danego zachowania jako patologicznego często wpływ mają czynniki ideologiczne i kulturowe. Przykładem może być homoseksualizm, który wykreślono w 1973 r. z klasyfikacji zaburzeń psychicznych DSM. Amerykańskie Towarzystwo Psychologiczne stwierdziło, że umieszczenie go w klasyfikacji bazowało nie na rzetelnych badaniach naukowych, lecz na uprzedzeniach wynikających z wpływów ideologiczno-religijnych. I pytanie, czy mozna zakochac się w rajstopach, nieożywiony przedmiot? Nie ! Fetyszyzm - toużycie nieosobowych (najczęściej nieożywionych) obiektów (z obecnością lub bez partnera osobowego, który słuzy jako bodziec erotyczny). Kazdy ma prawo w domu prywatnie kochac sie czy masturbowac z skorach, garniturach, czy dzinsach jesli to podnieca. To nikomu nie szkodzi. To samo ekshibicjonizm. Tez jest nieszkodliwy. Jest to parafilia stan, w którym jedynym lub preferowanym sposobem osiągania satysfakcji seksualnej jest demonstrowanie swoich narządów płciowych lub aktywności seksualnej (np. masturbacji) obcym osobom - zazwyczaj płci przeciwnej - które się tego nie spodziewają lub są przypadkowe. to pokazywanie swoich narządów płciowych zaskoczonym (nieprzewidującym tego) obcym osobom. i nic wiecej! urofilia to oddawanie oddawanie moczu,Fetyszyzm rodzaj parafilii seksualnej polegający na uzyskiwaniu satysfakcji seksualnej głównie lub wyłącznie w wyniku kontaktu z obiektem pobudzającym fetyszem. agorafilia na przyklad bodźcem seksualnym (to co podnieca) są miejsca publiczne endytofilia polega na osiąganiu satysfakcji seksualnej wyłącznie z ubranymi partnerami podofilia fetysz związany ze stopami ozolagnia fetysz związany z odczuwaniem satysfakcji seksualnej tylko w przypadku kontaktu z zapachami partnera Wszystko co się kończy na słowo Filia, to zboczenia. Jedne są groźne, lub szkodliwe dla innych, inne są obojętnie, lub nieszkodliwe. Gwałciciel zawsze stosuje przemoc fizyczna utożsamiany jest ze zgwałceniem. A zgwałcenie to zmuszenie siłą, doprowadzenie przemocą, groźbą , uwięzeniem drugiej osoby do obcowania płciowego lub do wykonania takiej czynności przez jedną lub wiele osób, posługujących się siłą fizyczną, przymusem, nadużyciem władzy,Sprawca zgwałcenia nazywany jest gwałcicielem. Można wyróżnić m.in. zgwałcenie kazirodcze, zgwałcenie na randce, zgwałcenie małżeńskie, zgwałcenie więzienne, zgwałcenie wojenne, zgwałcenie zbiorowe. Termin zgwałcenie na randce (ang. date rape) opisuje wymuszony kontakt seksualny, do którego dochodzi pomiędzy osobami, które dobrze się znają, przyjaźnią się lub darzą się uczuciem. Dochodzi zwykle do niego podczas spotkań towarzyskich, niekiedy z użyciem substancji psychotropowych (takich jak np. substancje wchodzące w skład pigułki gwałtu) lub alkoholu. Wymuszenie kontaktu seksualnego może być planowane lub dochodzi do niego spontanicznie. Oskarżenia o gwałt na randce są często trudne do udowodnienia. nie należy pozostawać na imprezie otwartego napoju bez opieki nie należy brać udziału w konkursach picia (kto wypije więcej) przy gorszym samopoczuciu zwrócić się o pomoc do zaufanej osoby, lub ochroniarza, a unikać ciemnych miejsc (ofiara pod wpływem tabletki gwałtu często jest gotowa opuścić imprezę z pierwszą napotkaną osobą) należy pić umiarkowaną ilość alkoholu (wiele ze zgwałceń na randce zachodzi u ofiar w stanie upojenia alkoholowego)

Gość chyba nie wierzysz,
że ktoś to przeczyta?

Gość izunia milongi
Ekhibicjonisci w norwegii http://m.sport.pl/zimowe/1,117816,13592142,PS_w_biathlonie__Wielokrotny_mistrz_swiata_syberyjskim.html?__utma=16682346.112267928.1357593686.1363697355.1363763110.150&__utmb=16682346.3.10.1363763116&__utmc=16682346&__utmx=-&__utmz=16682346.1362079979.118.5.utmcsr=m.facebook.com|utmccn=(referral)|utmcmd=referral|utmcct=/&__utmv=-&__utmk=229418012

Gość gość
ja też lubię trzepać sobie konika za krzakami,.