Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salamandraaa

Yaz a brak okresu HELP

Polecane posty

Gość salamandraaa

witajcie, biore juz 5 miesiac Yaz. Zawsze do tej pory w przedostatniej tabletce dostawalam okresu ( czyli dzien przed kolejnym blistrem), niestety nie tym razem! jutro powinnam zaczac nowe opakowanie a tu okresu nie widu ni slychu:( czy myslicie ze to normalne? boje sie wziac kolejne tabsy jak nie mam okresu... wiecie o co choo. Czy moze to byc ciaza czy te tabsy tak maja? Dodam ze krawienia w innych miesiacach byly obfite i trwaly 5 dni

Gość salamandraaa
pliss pomozcie bo zara zeswiruje

Gość Magda Ewa Maria
raz mi sie zdarzyło, że dostałam przy yaz okres dzien później niż zwykle - a mam zawsze tak jak Ty. zaczekaj do wieczora, może jeszcze dostaniesz. ALe tez dla pewności zrobiłam test - wyszedł negatywny :)

Gość kissssss023
nic sie nie martw ja dostaje okres zawsze na ostatniej tabl lub na drugi dzien zanim mam wziasc nowe opakowanie. jesli nie masz okresu 2 mce to musisz isc do lekarza

Gość salamandraaa
nie nie, do tej pory wszystko bylo ok, teraz tylko tak jakos nie chce przyjsc, i sie zastanawialam czy to normalne, no zobaczymy jak jutro nie bedzie to pojde do lekarza. Ogolnie boje sie tak gdyz moglam jakas tabse zwrocic w ostatnim miesiacu:( poczekam do jutra

Gość Magda Ewa Maria
ja miaLam własnie opoźnienie w czasie gdy bardzo nieregularnie brałam tabletki, tzn o róznych porach i na pewno stąd kłopot...

Gość salamandraaa
no kurcze mam nadzieję, w zasadzie regularnie bralam, ale na diecie bylam i ogolnie czasem zdarzalo mi sie zwrocic posilek, wiec dlatego tak sie boje, ale ja glupia bylam:(