Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jakmyszpodmiotla

Co zrobić, aby chłopak zwrócił na mnie uwagę?

Polecane posty

Miesiąc temu poznałam bardzo miłego chłopaka. jest to kolego mojego brata. świetnie bawiliśmy się na 3 imprezach. On jest na prawdę sympatyczny. W sobotę na imprezie, było miło, przytulaliśmy się, trzymaliśmy za ręce, całowaliśmy. (tylko,że on trochę wypił) i nie wiem czy coś z tego pamięta. a mnie bardzo zafascynował. co mam zrobić, żeby zwrócił na mnie uwagę? proszę o rady ;)

Gość jameliaa
jeśli on się Tobą nie bawi, to już powinien mieć Twój telefon. Zastanów się czy to chłopak warty zachodu czy może tylko taki imprezowy zaliczacz. Od takich trzymaj się z daleka. A jeśli jest normalny i fajny i coś zaiskrzyło (przecież się całowaliście) to przede wszystkim zrób wywiad u brata (doskonale zrodlo informacji), zaaranżuj spotkanie "przypadkiem", pogadajcie na trzeźwo o niczym. Ale nie bądź zdesperowana i nie właź mu w dupę! wyczuje to na kilometr i ucieknie.

Gość jakmyszpodrniotla
myślę, ze może powinnam mu wziąć do buzi, czy coś, żeby zaczął mnie traktować poważnie, jak myślicie? :classic_cool:

Gość fdffdfdddddddddd77777777666666
całować się z pijanym to obrzydliwe,ale widać jesteś zdesperowana

Gość jakmyszpodrniotla
jestem zdesperowana :( może to dlatego, ze nie mam górnej jedynki, pachnę paprykarzem szczecińskim i mam pryszcze na wargach on nie chce się ze mną spotykać na trzeźwo? :classic_cool:

przegiąłeś. na trzeżwo tez się z nim spotkałam.. coś do niegio czuje, ale nie wiem czy on też. co mam zrobić,zeby sie do niego zblizycc?

A moze poczekaj az on bedzie chcial cos wiecej? Nie narzucaj sie bo moze dla niego to nic nie znaczylo... Ja bym tak polecila

Gość jakmyszpodrniotla
zwykle jak chciałam się do kogoś zbliżyć, to musiałam tego kogoś przekupywać slodyczami, albo zarzucać lasso, ale w tym wypadku nie mam zielonego pojęcia, co może zadziałać, może to dlatego, ze mam dopiero 14 lat... :classic_cool:

Gość On Cie juz zauwazyl
pytanie jest tylko czy chce pojsc dalej ja na Twoim miejscu bym przeczekala Jak zrobisz pierwszy krok to mozesz zalowac On zna Ciebie i Twojego brata i tak szczerze jakby chcial to by juz cos sie ruszylo...

masz 14 lat? super. jeśli chodzi Ci o mój wiek, to mam 19 lat i kompletnie nie radzę sobie "w tych sprawach" dlatego prosze o radę.

a moze sobie odpusc? Tak po prostu zaczal cie calowac a teraz sie nie odzywa.... Dla niego to nie bylo chyba nic waznego...;/

Gość paolaaaaaaa
albo jesteś na tyle zdesperowana albo taka głupia. skoro się całowoliście zanim wypił to na pewno on to pamięta a skoro ma Twój numer i jeszcze nie zadzwonił to świadczy to tylko o tym ze ma Cię gdzieś. No sory ale taka jest prawda...Nie narzucaj mu się i następnym razem nie dopuść do takiej sytuacji kiedy będzie chciał Cię pocałować a będziesz wiedziała że ma pić bo będzie Cię traktował jak pierwszą lepszą a chyba nie chcesz żeby tak było. Najlepiej porozmawiaj z nim o tym co się wydarzyło między wami i w prost zapytaj czy coś to dla niego znaczyło

Gość paolaaaaaaa
no to w sumie niedawno. Poczekaj jeszcze może...jeżeli jutro się nie odezwie to napisz do niego. Lepiej takie rzeczy wyjaśniac od razu-wiem to z doświadczenia...bo później powstają nieprzyjemne sytuacje, plotki. Miałam kiedyś podobną sytuację-chłopak okazał się zwykłym "dziwkarzem"...Teraz przynajmniej jestem ostrożniejsza jeżeli jednak okaże się że jest spoko i chcesz mu się podobać to po prostu bądź sobą ;-) nikogo nie udawaj, nie narzucaj się. Naturalność to to co faceci cenią sobie w nas najbardziej:-) pozdrawiam i powodzenia

Gość yjygjghjghjhjjjjj6
O kurwa! niemożliwe żeby być tak zdesperowanym upiłaś chłopaka i chciałaś żeby ci miłość wyznał????? ŻENUA

Gość hahahahahaaaaaaaaa
dziewczyno masz 19lat a zachowujesz się jak byś miała 15...przecież każdy facet jak wypije jest bardziej "uczuciowy" i tylko czeka żeby coś "zaliczyć"...i tak że się tylko na całowaniu skończyło rozbawiłaś mnie do łez:-)

Moze on chcial czegos wiecej? Po pijanemu facet nie mysli

Tez mam 19:D Tylko ze nigdy nie bylam w takiej sytuacji , ale moja kumpela tak miala i on ja ciagle zwodzil, raz mowil ze chce, potem ze nie... Skonczylo sie tak , ze ona byla w nim szalenie zakochana a on nie wiedzial czego chce... Teraz jest z innym szczesliwa:)

mam nadzieję,ze mi się z nim uda, wcześniej byłam zakochana w 23 letnim chłopaku , starałam sie.o niego 9 miesięcy i nic. tylko,ze on mial dziewczyne.

O zajetego nie ma sensu sie starac... Dobrze ze ja mam okres poszukiwan narazie za soba:) Jestem happy w koncu:) Przedtem to roznie sie ukladalo... Bylam z jednym w dluzszym zwiazku i jak sie na nim zawiodlam to jakos nie bylam z zadnym innym szczesliwa... Teraz sie to zmienilo