Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jakmyszpodmiotla

Co zrobić, aby chłopak zwrócił na mnie uwagę?

Polecane posty

Gość dupa blada ***** generalska

Gość dynula; )
Hej nie wiem co mam zrobic pomocy. Tak bardzo podoba mi się jeden chłopak z naszej szkoły, ale on nie zwraca na mnie uwagi.Niby mówi mi codziennie cześc gadamy czasem no i raz tańczyłam z nim na dysce szkolnej, ale po za tym nic więcej.Najgorsze jest to, że ostatno jak spędzałam sylwka u koleżanki to ona napisała mu szczęśliwego nowego roku no i potem coż tam jescze pisali ona mowiła że jest pijana on tak samo jej pisał, a potem myślałm że się załamie napisał jej że jest super normalnie myślałam że się zabije.Pomóżcie mi przoszę.

Gość dynula; )
Hej nie wiem co mam zrobic pomocy. Tak bardzo podoba mi się jeden chłopak z naszej szkoły , ale on nie zwraca na mnie uwagi.Niby mówi mi codziennie cześc gadamy czasem no i raz tańczyłam z nim na dysce szkolnej, ale po za tym nic więcej.Najgorsze jest to, że ostatno jak spędzałam sylwka u koleżanki to ona napisała mu szczęśliwego nowego roku no i potem coż tam jescze pisali ona mowiła że jest pijana on tak samo jej pisał, a potem myślałm że się załamie napisał jej że jest super normalnie myślałam że się zabije.Pomóżcie mi przoszę.

Gość mam branie i wiem co zrobic
y moze lepiej zebys sie do niego zblizyla po woli a potem coraz dalej az do czegos dojdzie miedzy wami ! ALE UWAZAJ!!!!!!!!!!!!!! jesli on jest nachalny to go zostaw bo on cie nie bedzie dobrze traktowal !!!!

Gość gość
Ja uważałam, że feromony to mit, ogólnie nie jestem zbyt piękna i nie miałam nigdy powodzenia. Faceci zawsze woleli moje kolezanki. Ale spróbowałam ostatnio feromonow dla kobiet z pherowin.pl i ...zmieniłam zdanie. O dziwo ja też zaczęłam wzbudzać zainteresowanie facetów, i co było dla mnie wcześniej niewyobrażalne, oni sami za mną latają. Aż czuję się trochę dziwnie.... w swoim wyglądzie nic nie zmieniałam, dalej uwazam że jestem brzydka, i sama nie wiem co Ci faceci we mnie teraz widzą.

Gość gość
Byłam już zaręczona z facetem, który był moim ideałem – wrażliwy, czuły a zarazem zaradny. Planowaliśmy ślub i wspólne życie. Aż nagle on stwierdził że to jednak nie to…..tragedia. Wiedziałam że to facet mojego życia. Nie mogłam go wypuścić z rąk. Jako że zawsze wierzyłam w magię postanowiłam się odwołac do niej. Zamówiłam rytuał miłosny ze strony http://urok-milosny.pl – i on wrócił, mówiąc że nie wie jak mógł wcześniej ze mną zerwać. Znowu jestem najszczęśliwszą kobietą na świecie.

Gość gość
Najlepiej nic nie rób. Czekaj aż sam sie Tobie oświadczy.