Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmeczona mama....

zabezpieczysc szuflady i szafki...jak?

Polecane posty

Gość zmeczona mama....

czym wy zabezpieczacie? juz nie mam sily zastawiac...

Gość zmeczona mama....
no rzeczywiscie tanie... i fajne... musze cos poszukac..ale mieszkam na zadupiyu wiec chyba musze w necie poszukac ale na allegro prawie nic nie ma...:(

Gość przeciez sa gotowe zabezpiecze
my mamy takie klipsy na szafkach zamontowane ze przy otwarciu hacza i dziecko nie otworzy. Kosztowaly grosze. Tak samo mamy zatyczki do wszystkich kontaktow. U nas to wystarcza. Mysle ze w kazdym dzieciecym sklepie kupisz albo supermarkecie.

Gość ccc - to dla mnie
przejdź się do Komfortu , tam mają zabezpieczenia wszelakiego rodzaju, jak nie będziesz widziała zapytaj sprzedawców , ja ostatnio kupowałam u nich świnki do gniazdek :)

Gość mam czerwone oczy
ja zaklejam mocną taśmą, te mniej używane

Gość a ja pozwoliłam na poznawanie
Nie zabezpieczałam niczym ani szafek ani szuflad, kontaktów też nie. Owszem nie powiem.......przez pół roku Dzieci się interesowały owymi bardzo,ale później odpuściły. Jak dziś zabronicie jutro i tak Je to zainteresuje...........bo takie są Maluchy, zresztą jakże inaczej mająpoznawać świat? Nie powiem przerąbany okres (ja przerabiałam z Bliźniakami, zresztą już w innych kwestiach przerabiam do dziś) ale da się przetrwać, jak to mówią zakazany owoc lepiej smakuje,i osobiście niejednokrotnie się o tym przekonałam...........oczywiście nie mówię o wsadzaniu czegośmetalowego do gniazdka, czy bawieniu się nożem do krojenia warzyw np. tu da się przetłumaczyć pewne rzeczy.......no i trzeba pilnować......