Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iszka555

Problem z rodzicami !

Polecane posty

Cześć. Mam 13 lat. Moja siostra ma 15. Rocznikowo jest rok różnicy. Ona ma same świetne dobre stopnie. I ma beznadziejne życie!!! Z biologi na koniec wypadało mi 1+, przez całe święta kłułam biologie! CAŁE ŚWIETA! i wypada mi 2+ teraz. ;/ Od 2-3 lat chodze na tańce. Zaszłam dość daleko. Rodzice ograniczają mnie do wszystkiego! dosłownie! nie mogę jeździć autobusem, bo dopóki moja siostra jeździ do szkoly nie moze jechac autobusem! dodam, ze normalnie wyjezdzamy o 7:30, a moja siostra wychodzi z domu po 7:45! Mama mówi, ze 'będę Cię budzić o 5, żebyś zdążyła!' A ona i tak do 6;45 śpi, potem sie ubiera 25 minut! Nie mogę ani jeździć autobusem miejskim, nigdzie wychodzić, jeździć na tance, spotykać się z nikim, chodzić na siatkówke... Rozumiem, gdyby mnie zmuszali! Ale ja chce to robic... Na prawde nie będę idealna jak moja siostrzyczka, bo JA CHCE MIEĆ ŻYCIE! CO MAM ZROBIC?:(((

Gość a moze tak jasnie
wiem ze poniedzialek ale jakos nic nie kumam

Gość MMMery
trochę jaśniej przedstaw swój problem...

Gość nawet nie wyobrazam
yyy ja tez nic nie kumam :/ piszesz raz o sobie, raz o siostrze, a w sumie wychodzi jakbys mowila o sobie i o niej w 1 osobie :/

Rodzice na nic mi nie pozwalają... Moim zdaniem powinni dać mi troche więcej luzu. Mają własną firme, przy domu, i są cały czas w domu... Nie moge nic robić, spotykać sie z nikim...