Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

jutro będę miała nowe klapki kubota

Polecane posty

Gość
odciski na stopach gwarantowane :classic_cool:

Gość
znowu wrócił przymusowy pobór?

Gość SunSHYME
Ello Kądor:classic_cool: Czy może chodzi Ci o Klapki Kubota model ekstra Pusi Kat Dolls ten model co wyszedł już teraz w ramach katalogu wiosna lato 2010 ten za 699pln? Słyszałem że dealer Kubota ma sklep patronacki gdzie w Wwie. To o ten model chodzi? Jak też go szukam.

Gość
nie, mi chodzi o te klasyczne ;) za 10 zł ze stadionu dziesięciolecia od Wietnamczyków, ewentualnie Gruzinów :classic_cool:

Gość żenada roku
tu leja, chodzisz do szkoły wiec poki co do zadnego wojska cie nie wezma, sprawdza tylko czyś jest zdrowy kuń i odeślą do dom:classic_cool:

Gość takich pedziów jak ty
lubia chłopcy we wojsku nadasz się bedziesz ulubieńcem

Gość HenieQ dance now
No co ty 2leya. Na taka komisję to chyba każdy pełnoletni musiał się dotąd stawiać. Nie każdy po niej musiał odbywać służbę. Bez przesady. A tak wogóle. To jak to jest z tym poborem w ramach tego Wku? To nadal obligatoryjne jest jeszcze? Pytam bo miały być jakieś zmiany prawne m in dotyczące służby zawodowej. To jak to teraz wygląda?

Gość
kądo-kąkol :) 🖐️ chociaż kosztują tylko 10 zł są dla mnie bezcenne...

Gość
Hinatka 🖐️ :) cholera, ale ja tu prawię o kubotkach :(

Gość
po feriach :classic_cool: w szkole jak zwykle, woźne i nauczyuciele się mnie czepiają :classic_cool:

Gość
bo się je pytam, w której sali mam lekcje :classic_cool:

Gość
tu Leja ma zespół napięcia przedmiesiączkowego :)

Gość
jestem odtrącona w klasie, nikt mnie nie lubi :D:D:D a tak serio, 15 minut po dzwonku na korytarzu są tylko woźne :P

oj kądor to my ci napiszemy wirtualne usprawiedliwienie z kafeterii za te spóźnienia ,wydrukujesz i rzucisz woźnej w twarz

Gość HenieQ dance now
SpoX. Rozumiem. Przecież to jasne że nie każdy ma obowiązek wgryzać się w taka wiedzę. Po prostu tak ogólnie pytałem. Miał być już podobno ostatni sezonowy pobor i tyle. Potem miała ruszyć rekrutacja innym systemem. Jak przy zawodowym. Tuleja. Po pierwsze uczysz się. Po drugie. Po szkole też masz zamiar udać się na jakieś pomaturalne kształcenie. Studia. Teraz można normalnie do końca np 5letnich mgr'skich studiów dostać odroczenie bez problemu. Pozatym po studiach mamy raczej jakiś skrócony model zastępczy służby. Zresztą to też podlega ograniczeniom. Jak ktoś wogóle chory to jeszcze zupełnie inna sprawa. O to żeby Cię ktoś w kamasze zabrał z komisji to nowy nie ma więc się o takie rzeczy nie bój. Musiałbys się chyba komuś mocno spodobać:-D Ja to wogóle uważam że te wszystkie obawy są wysoce przesądzone. Trzymaj się i wrzuc luz.

Gość
glen ostatnio zrobił się małomówny :( woźna to zawód, w którym trzeba być agresywnym, coby uczniowie nie wchodzili na głowę :P ja zawsze moim mówię kulturalnie Dzień dobry, a nie cześć ciociu, jak niektórzy uczniowie :classic_cool:

Gość Reply sis
No Właśnie Henieq dobrze napisał. Wrzuc na luz. Po studiach jak napisał to też podlega ograniczeniom. Nie każdego dotyczy. Nikt Cię nie będzie scigac za nic. Zresztą co to za sformułowanie jest. Sciga to się złodziei a nie normalnych ludzi.;) Do tego czasu to będzie pełne zawodowstwo i ten model służby już nie będzie wogóle funkcjonował. Myślę że wogóle zawodowe wojsko jest lepszym rozwiązanie. Idą tam wtedy osoby odpowiednio zmotywowane. Byłoby więcej lepszysz żołnierzy uważam.