nie chcialabym byc niegrzeczna 0 Napisano Luty 15, 2010 ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nnnoo 0 Napisano Luty 15, 2010 dobry pomysl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Klan Napisano Luty 15, 2010 za kilka minut Klan, trzeba bedzie się przełącyć na TV Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to niegrzecznie palic Napisano Luty 15, 2010 i nikogo nie poczestowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie chcialabym byc niegrzeczna 0 Napisano Luty 15, 2010 wtedy zapale drugiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie chcialabym byc niegrzeczna 0 Napisano Luty 15, 2010 no ja zapraszam- nie lubie palic sama ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żenada roku Napisano Luty 15, 2010 jaaa to jak tez se zakurze klanu nie obejrze bom w robocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to niegrzecznie palic Napisano Luty 15, 2010 moze ktos inny bedzie chetny :) ja nie pale... juz i jak mozna ominac kolejny odcinek Klanu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie chcialabym byc niegrzeczna 0 Napisano Luty 15, 2010 no to co mi wypominasz;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nnnoo 0 Napisano Luty 15, 2010 jak mozna klan ogladac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to niegrzecznie palic Napisano Luty 15, 2010 wypominam bez celu raczej :o ps masz ciekawy nick :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość babcia marysia Napisano Luty 15, 2010 "jak mozna klan ogladac?" nie nooo to chyba retoryczne pytanie :D oglądam od 1997 roku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie chcialabym byc niegrzeczna 0 Napisano Luty 15, 2010 dziekuje bardzo niedawno zaczernilam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nnnoo 0 Napisano Luty 15, 2010 a co robil Rysky w 634 odcinku bo zapomnialem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość babcia marysia Napisano Luty 15, 2010 oglądam bardzo pobieżnie no i w moim wieku pamięć już nie ta, więc nie wiem, co robił Rysio we wspomnianym odcinku, a teraz oddalam się na swój ulubiony film :) miłego wieczoru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nnnoo 0 Napisano Luty 15, 2010 ja czekam na m jak milosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ale heca... Napisano Luty 15, 2010 w ostatnim odciku Klanu okazało się że Pani Stenia jest w ciązy z Jerzym. Ale heca... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach