Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczmarka

tabletki...Harmonet... odstawienie....okres....?

Polecane posty

Gość kaczmarka

Witajcie! Mam pytanie... przez ostanie kilka lat(ok3) brałam tabletki anty... najpierw Mycrogynon potem Haroment ... ostani stwierdzilam ze odstawiam bo za dlugo zle sie juz czuje ciezko i taka opuchnieta non toper i odstawilam...czekam na ores i spoznia mi sie(ale wedgul cyklu wtedy gdy bralam tabletki) okolo 2 tygodni....mamy pytanie do dziewczyn ktore ostawily tabletki czy dlugo czekaly na miesiaczke..... pomozcie bo strsik jest

nie denerwuj się, może Ci sie na początku cykl troche rozregulować po odstawieniu tabletek, zanim organizm dojdzie do siebie, nie martw się ja po odstawieniu pierwszy okres bez tabletek dostałam z tygodniowym opóźnieniem i przez następne 3 cykle przychodził jak sobie chciał

Gość kaczmarka
dzieki wielkie na wszelki wypadek i dla świętego spokoju kupilam test ale czekam mam nadzieje ze nic nie bedzie pozdrawiam

Gość kaczmarka
ma jeszcze jedna kwestię jakie sa wasze zdania czy łatwo zajsc wciaze po odstawieniu tablete? proszę o opinie pozdrawiam

Gość KoNopnicka Kosa
Tabletki anty, reguluja wiele rzeczy. Słyszałam że na powinno się odstawić na rok przed planowaną ciążą.

Gość kobietkaaaaaaaaaaa
z tym rokiem to nieprawda, jak przestajesz barc tabletki już po miesiacu mozesz byc w ciązy

Gość kaczmarka
no dziękuje wam bardzo drogie kobitki:) w takim razie czekam spokojnie na okres az wkoncu zawita a ciaze odloze na pozniej pozdrawiam