Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quicksand

tak pracuja w ZUSie

Polecane posty

Gość Nonkonformistka Kaja
A ja pracuje w urzędzie i nigdy czegoś takiego nie było, żeby któraś malowała sobie paznokcie. Takie klympy pracują na wizerunek urzędnika: urzędnicy niby nic nie robią, a biorą pieniądze publiczne. Prawda jest taka, że pracy jest dużo, musisz postępować dokładnie według przepisów i za to jesteś tępiony- że nieczuły, że bezduszny. Gówno prawda- gdyby to ode mnie zależało, to wszystko było by prostsze. A nie jest. Pretensje trzeba mieć do tych co stanowią prawo.

ja pracowalam kiedys w zusie, mialam praktyki staz znaczy i tez nie jedne rzeczy dziwne widzialam, ale jeszcze byly w norm ie:) a co tam bazienka u ciebie slychac?

bazienka to bylo kilka lat temu i nie bardzo pamietam, ale staz dostalam od razu bo chodzilam do biura pracy cos na jakies zajecia i sie zarejestrowalam , nie pamietam dokladnie juz o co chodzilo w tym, za dlugo na obczyznie jestem:p

Gość Nonkonformistka Kaja
Teraz czasy się zmieniają i człowiek przychodzący do urzędu to klient, który przychodzi po usługę. Jest tak samo jak w każdej innej pracy. Oczywiście, jeśli umowa o pracę to jakiś zaszczyt no to tak- w urzędzie jest ciepła posadka. Czy u prywatnego pracodawcy psiapsiółki nie plotkują i nie wolno im wypić kawy ? Ale co ja bede strzępić język, szkoda czasu.

szejku 🖐️ witam! dziekuje ludziska :D moj brat pracuje w urzedzie i nic tam sie takiego nie wyprawia szczerze mowiac:P

'moj brat pracuje w urzedzie i nic tam sie takiego nie wyprawia szczerze mowiac' moj tez :P wrecz przeciwnie, praca w duzym stresie, duzo obowiazkow i odpowiedzialnosci, a przyjmuja tylko po studiach - a nie jak zauwazylam w komentarzu do youtube vid - po szkole sredniej :P i w dodatku po kilku rozmowach kwalifikacyjnych i testach moze kilkanascie lat temu bylo inaczej :)

Gość czarna1995
Jakie Wy macie pojęcie o pracy? Jeśli byłaś na stazu własnie w ZUSie i jak mówisz jest tam tak dobrze i jak to określiłaś " jakie tam sie rzeczy działy" to jeśli tam jest tak dobrze i nic się nie robi to czemu po stażu nie zostałas tam w pracy? Ja na Twoim miejscu zostałabym jeśli tam sie nic nie robi tylko paznokcie maluje.Ktoś zrobił głupi filmik i od razu ludzie sie rajcują.Żenada.Może nie wolno w pracy kawy czy herbaty wypić? Pewnie a może oddychac tez nie wolno? Oj ludzie zastanówcie sie co piszecie bo to jest żałosne.

szejku ooo fuuuj :( to bylo blee juz rozumiem dwie dziewczyny :P ale faceci tak o czule i do tego czekoladowo:D

do pomaranczowych nikow>>>>> ehh a wy wszystko na powaznie bierzecie, wiadomo kazdy cos znajdzie zeby sie z rzadu, urzedow, politykow posmiac, co nie koniecznie musi sie zawsze sprawdzac czytaj byc prawda!:P w urzedach jest normalnie, bez zadnych cyrkow, tylko ze filmik mi sie spodobal:D

Magia snickera ;p i osobiscie tez znacznie bardziej wolalbym widok dwoch calujacych sie dziewczyn :)