Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mróóówka

1.5 roczny maluch bez drzemki?

Polecane posty

Gość mróóówka

maluch jest bardzo zmęczony w dzień ale nie chce się zdrzemnać od pewnego czasu a potem od 18.00 do 20.00 to już samo marudzenie ze zmęczenia. jak sobie poradzić?wcześniej bez problemu zasypiał w dzień, lepiej niż w nocy,

Gość mróóówka
jak nie śpi w dzień , to w nocy to spi od 19.30 do 7.30 -8 rano , a jak tradycyjnie w dzień od 13-15 drzemka wtedy tak koło 21.30 zasypia i śpi do 7.30-8.00, najgorsze, że o 13 już nie ma mowy na spanie, to próbowałam po 14 i też nic dopiero koło 16 byłby skłonny się położyć ale wtedy poszedłby spać o 23, i nie wiem co robić, może to okres przejściowy i trzeba przeczekać

Malucha to kiedyś miał mój dziadek (fiat 126) a to co ty posiadasz nazywa się dziecko.

wydaje mi się że dość się w nocy wysypia.Moja córka tak samo szybko zrezygnowała z drzemki w ciągu dnia a ja się też nie upierałam bo też zmęczona była dopiero koło 17.00 i byłby z kolei problem w nocy z zaśnięciem. Różne są dzieci,jak mu ta drzemka nie jest już potrzebna to nie ma sensu nalegać.

Gość mróóówka
paula-ale niemiła jesteś, maluch to nie jest złe określenie na dziecko, jest przecież taka strona maluchy.pl-i nie jest to strona o tematyce motoryzacyjnej:no ale niektórzy uwielbiają krytykować, z nocą nie byoby takiego dużego problemu ale godziny po 18 to męczarnia wtedy by usnął na siedząco

Gość duduloszka
moj babel 19 mcy, dzisiaj zasnal o 16 i jeszcze sie nie obudzil, pewnie przespi cala noc.. zawsze kladl sie o tej godzinie na pol godzinkia dzisiaj spi jak kamien. moglam go obudzic, ale bylam w oborze i zostala z nim tesciowa, wrocilam o 18 i ciagle spi..