Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość timonka34

ile wydajecie miesięcznie na pampersy i w jakim wieku są dzieci?

Polecane posty

Gość timonka34

ka kupowałam rózne pampy ale ostatnio huggiesy , i dada dla dziecka 13 mcy. to koszt około 200zł teraz będe zamawiać Higieco 310 sztu za 153 zł na miesiąc , myslę ze to kuszące, pampersy sa mięciutkie bardzo chłonne nawet lepsze niz huggisy

Gość ja wydaje
jednorazowo - mały sika do nocnika więc jedna paczka pieluch wystarcza na miesiąc - zakłafam tylko do spania na noc i na spacer kupuje pieluszki happy

Gość ja wydaje
zapomniałam - syn ma 15 miesięcy

Gość mój synek ma 18 miesięcy
i już od bardzo długiego czasu wystarczają mu średnio 3 pieluszki na dzień kupujemy Huggies Superflex od urodzenia w tej chwili 4+ więc 1,5 opakowania starcza na miesiąc, a to daje około +/- 60zł miesięcznie

Gość timonka34
do ja wydaje- 15 mcy i juz sikqa do nocniczka? moja bedzie miec 14 mcy i nie zrobi.... jak ją nauczyc zeby sikala do nocnika?

timonka, ja od początku kupuje małej dada z biedronki i jestem bardzo zadowolona , teraz zamówiłam te 300 szt higienico....i pupka mokra....to już nawet 1/2 biedy po prostu częściej przewijam, ale najgorsze jest to ze one nocy mi nie wytrzymują....tak więc na dzień higienico a na noc zostaje Dada..a cenowo wychodzi to samo ( przy rozmiarze 3)

Gość timonka34
aha, mnie dziecko w nocy się budzi zebym przebrała i obojętnie czy to dada czy huggies czuje ze ma nieprzyjemnie i płacze

Gość kazde imie ma swoj urok
moja mala ma 2 latka i niestety nie chce za nic na nocniczek,kupuje 2 paczki na miesiac pampers active baby 6,to cos ponad 100 /m-c

100zl/m-c oczywiscie,acha i pupcia suchutka zawsze

Gość ellwira
Higieco przeciekają , nie warto ich kupowac . Dada i pampersy rewelacyjne . Synek ma 13 miesięcy,pieluche zakładam tylko na spacer i na noc. W ciągu dnia pilnuję i łapię na nocnik .Miesięcznie kupuję tylko jedno opakowanie pampersów.

Gość ja wydaje
oj ja długo podchody robiła, - kombinowałam jak kon pod górkę i nic - więc ubierałam go tylko w zwykle majtki i rajtki - jak nasikał - nie reagowałam na jego "prośby" przeprania i chodził w mokrych gaciach. Raz ,drugi - odparzył sie w końcu porządnie i ta da!! zaczal wołać - tak jest do dzisiaj. nie wiem czy to był dobry sposob , ale podziałało

moja corcia niestety,jesli zdejme jej pampera nasiusia w spodenki,placze,wiec wracam do pampersow,tyle,ze ona boi sie ,ze znow jak nasika bedzie miec mokro i potrafi caly dzien trzymac siusiu a za kazdym razem jak jej sie zachce bardzo placze,w koncu robie jej ciepla kapiel i tam siusia bezwiednie inaczej sciska nozki i nie pozwoli by polecialo-horror

Gość aja cc
ja wydaje - wybrałaś bardzo okrutny sposób, ale co tam, po trupach do celu mój synek ma 3 m-ce - zużywam 6 pampersów na dobę, nie liczę ile wydaję, kupuję jumbo packi na promocjach, nie mam zamiaru oszczędzać na komforcie dziecka jakoś drogo wam wychodzi, mi wyszło: 6x30=180 szt. na miesiąc 180 szt. x 56 gr za sztukę = 100,80 zł kupuję oryginalne pampersy activ baby

moja ma 9 miesięcy i idzie nam paczka huggies pieluszko majteczek na miesiac w sumie to ubieram jej tylko na spacery ( bo teraz zima ) wczesniej ubierałam jeszcze czasem na noc ale pieluszka sucha byla ) a w domu na nocnik

Gość magdalena ko
synek ma 21 m. i zakładamy tylko do spania i jak gdzieś dłużej jedziemy samochodem

Mama Klaudii Twoja corcia juz zalatwia sie do nocniczka????? Normalnie jestem w szoku. Mam synka 28 skonczy 9 miesiecy ale on traktuje nocnik jako zabawke i na pewno jeszcze nie wie do czego on sluzy. Jak tego dokonalas ze mala juz sika do nocnika???? A co do pieluch to ja jestem bardzo zadowolona z pieluch Dada z biedronki. Jak dla mnie to one sie niczym nie roznia od typowych pampersow no moze jedynie cena.

Gość mmmmmaaaaammaa
podnoszę temat za 2 tyg zostanę mamą :-) ile tak mniej więcej wydajecie na pampersy dla niemowlaka???

Ja- odkąd młody nie zaczął korzystać z nocnika- zawsze wydawałam około 80-100zł miesięcznie(zależy od promocji). Jak był młodszy i więcej zużywał- paczki były większe(więcej sztuk). Jak paczki zaczęły się "kurczyć" mały mniej brudził pieluch. I takim sposobem zawsze wychodziło nam około 2 paczek miesięcznie

Mam 3 miesięczne dziecko i na pampersy wydaję około 200-250zł,nie więcej,zależy czy kupię na promocji,czy nie. Najczęściej kupuję dużo i na promocji,więc taniej. Używałam do przewijania Huggies,ale tak odparzały Kubusiowi pupe,że zrezygnowałam z nich. Przerzuciłam się na Dada i jestem w 100% zadowolona,Kuba ma świeżą pupe,a ja nie tracę tak dużo pieniędzy w pieluchy,które i tak idą do śmietnika. Gdy zabraknie pieluch Dada, to używam Pampers New Baby - są droższe, ale pupa również jest świeża, te pampersy tak jak Dada są chłonne. Wypróbowałam już różne, naprawdę, i Pampers Active Baby, Pampers New Baby, Huggies, Dada Fitti, Happy. Dosłownie wszystkie praktycznie. Najbardziej jestem zadowolona z pieluch Dada z Biedronki, jak i sławnych Pampersów New Baby. Nie odparzają małemu pupy,w nocy nie muszę wstawać do zmieniania pampersa (czasami wstaję,zależy od dnia) bo są bardzo chłonne.Polecam. A Hugiessy tak odparzały,że koszmar.

Gość yahoooo
Ja wydaje-pietnastomiesieczne dziecko trzymalas w mokrych majtkach,az sie odparzylo????To twoja metoda wychowawcza? Normalnie w szoku jestem,ze sa takie matki:o