Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onajegojest

prezent dla lekarza

Polecane posty

Gość onajegojest

korzystam usług prywatnej kliniki. Mój lekarz ginekolog bardzo mi pomógł i chciala bym się jakos mu symbolicznie odwdzięczyć.... Ktoś napisze ,że przecież place tej klinice, a ktoś inny ,że to będzie wyglądało jak łapaowka , ale podkreślam klinika jest prywatna a upominek zasłuzony.... tylko co to może być? alkohol jakiś dobry czy czekoladki czy coś innego.... oczekuję konkretnych odp. Dziękuje:)

Gość 32 lata-wszystkie swoje
kobiecie kupilabym luksusowe czekoladki, facetowi ekskluzywny alkohol lub moze jakas wyszukana kawe

Gość alabala
Mysle, ze dobre wisky bedzie ok. - na pewno ssie przyda ;) ps. ja nie uwazam takich rzeczy za lapowkarstwo - czlowiek dziekuje lekarzowi po zakonczonym leczeniu, opiece - skoro ma za co to dlaczego nie!

Gość onajegojest
to jest mężczyzna

jako żona lekarza (ale nie ginekologa) mogę Ci powiedzieć abyś nie kupowała alkoholu ani innych pierdół. Lekarze alkoholem i słodyczami to już "rzygają". Nie kupuj nic, najlepsze podziękowania to podziękowania od serca i zadowolony pacjent :)

Gość kazde imie ma swoj urok
kardi zgadzam sie

Gość onajegojest
Kardi to tez brałam pod uwage , ale jakoś mi się nie widzi to wyjscie. Czasem warto jakoś inaczej wyrwazić wdzięcznosć

ja kupiłam swojemu lekarzowi jakies dobre wino chyba kurcze nie pamietam co to było dokladnie i dodalam czekoladki dla zonki

Gość kup kwiaty

albo kup kartke i napisz podziekowania ,napewno mu sie milo zrobi i zapamieta taka pacjentke bo alkohol to takie posoplite juz bym wybrala jakos dobra bombonierke

Ok, rozumiem, że głupio jest Ci iść z pustymi rękoma ale wierz mi, że lekarz i tak nie zapamięta, że ten dobry alkohol, czy te ekskluzywne czekoladki są od Ciebie ;) Pomysł z kwiatami jest fajny :) Jak jesteś duszą artystyczną to możesz zrobić jakąś fajną a'la laurkę z podziękowaniem od serca w imieniu np. rodziców i dziecka. Zawsze to miłe i może być dla potomnych :P, albo jak lekarz kolekcjoner to może powieścić na ścianie w gabinecie ;)

Gość MiłkaMama
mój lekarz zbiera fotografie dzieci, które odebrał ....

Gość jejejejejeje.......
Moi rodzice- lekarze mieli w domu całą szafę alkoholi, słodyczy i kaw, sklep by można otworzyc :) Dużo bardziej cenili szczere podziękowania, kartkę z wierszykiem, obrazek czy ręcznie zrobiony szalik, serwetkę

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
jestem szwagierka lekarza ginekologa i moge Ci powiedziec ze alkohol jest bardzo niemile widziany, oni rzygaja juz alkoholem, mój szwagier czasami wylewa go do zlewu i wkurza sie ze jest taki głupi zwyczaj ze ktos mu dziekuje alkoholem. Kup czekoladki albo kwiaty