Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

viola89

konto internetowe z kartą

Polecane posty

Hej, Poszukuję jakiegoś dobrego w miare taniego w utrzymaniu bankowego konta internetowego z kartą debetową. Ważne aby karta miala zasięg globalny więc preferuję Visa, Mastercard itp. Czy któraś z Was może zarekomendować takie konto w jakimś banku?

Gość RayOfDark
Jezeli myslisz o karcie debetowej albo kredytowej dolaczanej do rachunku to musisz sie nastawic na odmowe jesli nie masz sporych dochodow, banki nie przyznaja odrazu takich pryncypiow, okres minimalny wynosi pol roku od zalozenia rachunku. Bardziej liberalne i ludzkie w tym temacie sa instytucje sektora spoldzielczego, ktore moga otworzyc przy koncie internetowym np linie pozyczkowa ( np Skoki)

Zapomniałam dodać, że mam stały dochód. Na karcie zależy mi bardzo i chodzi o to żeby otrzymać ją jak najszybciej, nie musi być kredytowa ale ważne żeby miała możliwośc dokonywania płatności online. Nie wiedziałam że Skoki maja takie usługi, zawsze kojarza mi się z oszczędzaniem a nie usłguami bankowymi ale sprawdzę ich ofertę. Może ktoś zna jeszcze inne ciekawe oferty?

Gość Buka2000
tez mi sie wydaje ze chyba karty Visa sa najlepszym rozwiazaniem

Gość KualaLumpur
Skoki maja typowe Visy Electron, ale bogate w nowe technologie, Cash Back i PayWave bezplatnie, i oczywiscie mozna nimi placic online, skoro utworzyli 2 e-rachunki. Jesli chodzi o zagraniczne platnoci online to potrzebna Ci bedzie kredytowka, ale to standard.

to polecam mbank , jesli chodzi o darmowe konto , z co z karta to sama sobie sprawdzisz ... o nie brałem karty visa debetowej od razu , wiec nie wiem

Dziękuję za odpowiedź, tam myślałam ze VISA bo jest chyba najpopularniejsza. O mBanku juz wiele słyszałam bo to bardzo popularny bank, ale ze SKOKi maja takie usługi to nie wiedziałam bo raczej mi sie kojarzą z oszczędzaniem. Dobrze że spytałam, to sprawdze dokładnie oferte obu instytucji.