Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

39-40 dzień cyklu...

Polecane posty

Gość

Witam was. Piszę bo mam problem. Jestem w 39dniu cyklu, no i nic... Na ogół mam okres 30-31 dnia. W poprzednim miesiącu dostałam 35 dnia, a teraz zaczęłam się niepokoić. Z moim narzeczonym raczej uważamy, zresztą nie mieliśmy zbyt wielu okazji do uważania w tym miesiącu. Piersi urosły mi w przeciągu tygodnia o 2 rozmiary, bóle w podbrzuszu, tak jakbym miała dostać zaraz okres po czym za pół godzin już ok. Ostatni raz miałam taką sytuacje 4 lata temu po antybiotyku. Teraz nie chorowałam, no może jakiś katarek. Temperatura - mierzyłam teraz i mam 36,5 ale mierzyłam pod pachą. Nie wiem czy już sięgać po test, bo przyznaję że gdy go robie to przeżywam mega stres..... Co o tym sadzicie? Poza tym teraz mam sesję i zmieniłam pracę. Ale tak jak mówię nigdy takiej sytuacji nie miałam, a to nie pierwsza zmiana pracy i nie pierwsza sesja....

Gość i mamy Ci
wywróżyć ciążę z kart czy fusów ? idź kobieto kup test i będziesz wiedziała

Gość saleminka8
hehe z fusów :P hehe chociaz karty hmm daja domyślenia :) autorko a skad my mamy wiedzieć,SAMA SOBIE ODPOWIEDZIAŁAŚ ZADAJAC PYTANIE"zazwyczaj" czylinie masz regularnych ja miałam 34 dniowe cykle a po2 latach miałam 36-56 dniowe NIE JESTEŚMY ZAPROGRAMOWANYMI ROBOTAMI I NIE DZIAŁAMY JAK W ZEGARKU,WSZYSTKO WPŁYWA NA TO JAK MIESIACZKUJEMY zrób test lub badanie beta hcg ipo sprawie

Gość saleminka8
co do piersi to wyglada mi to PMS zespół napprzedm. piersi w ciaży odrazu na początku nie rosną-NO COŚ ty ! mi się powiększyły około 4 miesiąca gdy mleko zaczełosię wytwarzać,bo w23 już miałam mleko,czy siarę,jak to nazywają...