ciotkastasia 0 Napisano Luty 16, 2010 witam dziewczyny mam takie pytanie:(czy to normalne jak się staram,o dziecko 3 razy byłam w ciąży i zakażdym razem poroniłam 2 miesiącu,4,i 2 tygodniu myśle że coś jest nie tak ale mój lekarz mówi że jestem zdrowa i za młoda i nie zrobi mi badań a mam 27 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duszak123123 Napisano Luty 16, 2010 znajoma poroniła 7 razy, teraz mają zdrowego maluszka :) tym razem Ci się uda, będzie dobrze, musisz w to wierzyć:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samasobie 0 Napisano Luty 16, 2010 zmień lekarza zanim znowu coś się stanie. badania krwi miałaś robione? moczu? to podstawa, szczególnie w takim przypadku. nie, to nie jest normalne stracić 3 dzieci. współczuję Ci, przechodziłam to z przyjaciółką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do duszak123123 Napisano Luty 16, 2010 Ty wogole czytalas posta autorki ? Autorko zmien lekarza-konowala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wmtjpdgap Napisano Luty 16, 2010 Zmien lekarza zrob wyniki i nie trac nadziei jak nie bedziesz skupiać sie na chceniu to wyjdzie samo ;) http://www.umieramy.pl/?NTYxNg== Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach