Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justa838383

co lepsze bez recepty vagical? lactovaginal?calendulin?

Polecane posty

Gość justa838383

wizyte u gina planuje za miesiac, jednak zauwazylam ostatnio dziwne uplawy(biore tabletki antykoncepcyjne) ten sluz jest taki leisty czasem bialy czasem lekko zolty, nie wiem czy to grzybica czy jakies bakteryjne( kiedys czesto mialam grzybice, a rok temu w wymazie wyszla nawet bakteria-wyleczylam)

Gość justa838383
up

Gość ToJaMamPytanko
ten provag jest rownie dobry jak lacibios femina?

Gość marteczkak
Możesz spróbować vagical dopochwowo a doustnie provag. Mi vagical nie pomógł, ale ja już miałam zaawansowaną grzybicę:/ Natomiast provag przepisuje mi przy leczeniu zawsze ginekolog, więc myślę, że jest najlepszy.

ja czytałam ,że Clotrimazolum jest dobry też mam objawy grzybicy :o cholera 1 raz mi się takie coś przytrafiło nie biorę tabletek i w najbliższym czasie nie mam czasu iść do ginekologa i nie wiem co kupić na to cholerstwo.

Gość marteczkak
Czarna porzeczko, mi w aptece pani doradziła vagical. Są jeszcze ewentualnie gałki propolisowe, też do stosowania dopochwowo. Oba leki bierzesz z tego co pamiętam do 4 dni i po tym czasie jak nie przechodzi trzeba zgłosić się do lekarza. No i provag do tego.

Gość marteczkak
Za vagical zapłaciłam 15 zł z groszami. Gałki propolisowe były troszkę tańsze. Natomiast provag to probiotyk doustny stosowany w celu odbudowania naturalnej flory bakteryjnej pochwy. Zawiera pałeczki kwasu mlekowego.