Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 26latkakakaka

mam nadal pryszcze, czy facetom bardzo to przeszkadza?

Polecane posty

Gość 26latkakakaka

zmianilam po raz etny dermatologa. licze na to ze mi w koncu pomoze :O ale pytanie, mam syfki na czole, polikach, w dzien zakrywam je pudrem ale wiadomo ze widac ze mam nierowna cere (blizny po tradziku tez sa:O) no i czy facetom bardzo to przeszkadza? boje sie ze poznam kogos i bede musiala zmyc makijaz i juz w ogole sie przestraszy. mam 26 lat i nadal jestem sama ze strachu przed tym ze facet bedzie sie brzydzil mnie😭

Gość jak ogolnie jestes ladna
to nie bedzie mu to przeszkadzac

Gość Anna Ania Aniula
Ja mam koleżankę , która ma ładne rysy twarzy, jej atutem są duże, piękne brązowe oczy i długie, zadbane , ciemne włosy :) No ale też ma straszne blizny po trądziku na policzkach, takie wiesz, aż sine ... i widać to nawet pod pudrem. Mimo to ma faceta i Jemu to najwyraźniej nie przeszkadza.

nie myśl tyle o tym a nie będzie to stanowiło problemu:) chyba nie o to chodzi w związku żeby przejmować się pryszczem przecież to tylko pryszcz. ważniejsze są inne rzezy. a jeśli ty będziesz widzieć główny problem w pryszczach to i on to zobaczy. wiem że to trudne ale musisz nabrać trochę dystansu i pomyśleć że poza pryszczami jesteś jeszcze ty twoje uczucia, umysł, osądy, ciało, wygląd. trzymam kciuki za nowego dermatologa. chodzisz poza tym do kosmetyczki? bo jednak kosmetyczka poprawia nam poczucie lepszego wyglądu. taka terapia żeby poczuć się lepiej:)

Gość 26latkakakaka
wlasnie dermatolog odradzal mi kosmetyczke wiec wstyd sie przyznac ale nie chodze. co do buzi to raczej z tych przecietnych jeste. ani nie brzydkla ani za piekna. normalna. ale ten tradzik mnie dobija :( ciagle mysle o tym, jak zmyc makijaz przy facecie, co zrobic jak bedzie chcial mnie zlapac za twarz a pod palcami wyczuje te grudy? :O

hmmm chyba nie odradził ci wszystkich zabiegów kosmetycznych? nie musi być to coś bardzo inwazyjnego typu kwasy czy micro dermabrazja. zapytaj dermatologa które zabieg nie są wskazane a które nie będą szkodzić twojej skórze. bo problem jest nie tylko w twojej skórze ale też złej samo ocenie przez to. mój pomysł z kosmetyczką wynika z tego że po wizycie zazwyczaj czuje się piękniejsza zadbana itd.. a tego cie brakuje.

Gość moj mnie rzucil przez tradzik
:(

Gość przekrecony kark
nie przejmuj sie, ja mam 23lata, do dzisiaj mam problemy ze skora, szczegolnie przed okresem, nie jestem wysypana non-stop, ale mam tez wagry, na nosie... Faceta mam od 6 lat, a od innych słysze, że jestem ładna, jakby tcyh pryszczy nie widzieli ;)