Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewinna i chyba naiwna

problem intymny!!!

Polecane posty

proszę pomocy!!! mam problem z pochwą. Sędzi mnie, czasem boli lub delikatnie piecze wejście do pochwy, okolice łechtaczki. Nie uprawiałam około 3 tygodnie seksu przed tymi objawami, mam stałego zdrowego partnera od ponad roku, nie piecze mnie gdy oddaję mocz, podejżewam że to dla tego że jadąc pociągiem byłam w toalecie i mnie tam zawiało, czułam ten moment, proszę o odpowiedz co to morze być, co mam zrobić

Gość soplicówna
może to jakieś choróbsko wypełzło, jeszcze z przed czasu jak nie miałaś tego stałego partnera. buahahaha

Gość Melpomena...
Proponuje wizyte w gabinecie ginekologicznym!!

Gość iujjo
z co to morze być, nie wierze:O

Gość poiuures
to grzybica na pewno .,..idz do lekarza da ci tabletki dopochwowe i po sprawie :)

Gość poiuures
to popros swojego chłopaka żeby poszedł do Twojego lekarza -gin po recepty i niech Ci wykupi leki ..

Gość Melpomena...
Moze grzybica, nie wiem... Jesli to problem z zapaleniem drog moczowych to proponuje urosept... ziolowy, sprawdzony.... jest jeszcze masc przeciwgrzybiczna clotrimazolum (czy cos w ten desen) ale nie wiem czy jest na recepte czy nie.

iujjo z co to morze być, nie wierze w co nie wierzysz kochana? że 4 lata w gumce? poco miałabym kłamać?przeciez to o moje zdrówko chodzi, jesteśmy tu anonimowe, nie kłamię, pozatym dbam bardzo o higiene intymną bo od zawsze wokół słyszałam o przewlekłych chorobach kobiecych

kup sobie " Laktowaginal" to sa takie ampułki dopochwowe,powinny pomóc a jak nie to bedziesz musiała wybrac sie do lekarza

iujjo z co to morze być, nie wierze niewinna i chyba naiwna (panienka84@tlen.pl) w co nie wierzysz kochana? że 4 lata w gumce? poco miałabym kłamać Hahaha autorko ona pisze,że nie wierzy w to,że moŻna popełniać takie błędy ort. Matko MOŻE a nie MORZE!!!!!!!!!!!!!!!!:-0 A swoją drogą kup sobie płyn do higieny intymnej,powinien pomóc.

laktowaginal to tzw.kwas mlekowy,który chroni flore bakteryjna w pochwie,jest on w ampułkach,mnie zawsze pomagał.stosuje sie go dopochwowo,najlepiej jakbys na poczatek zaaplikowała sobie go 2 razy dziennie.

Gość ok 27 zlotych

Gość na swiatlo dzienne nie mozesz
wyjsc, ale przy kompie mozesz siedziec?? po operacji wzroku?? hehe

Gość jnlbbububuibluiibbib
niewinna i chyba naiwna "proszę pomocy!!! mam problem z pochwą. Sędzi mnie, czasem boli lub delikatnie piecze wejście do pochwy, okolice łechtaczki. Nie uprawiałam około 3 tygodnie seksu przed tymi objawami, mam stałego zdrowego partnera od ponad roku, nie piecze mnie gdy oddaję mocz, podejżewam że to dla tego że jadąc pociągiem byłam w toalecie i mnie tam zawiało, czułam ten moment, proszę o odpowiedz co to morze być, co mam zrobić" dostanie sie bakterii czy brudu powoduje takie zapalenie.... albo nawet uczulenie na płyny wez sobie zrób nasiadówkę tak zwaną... kup rumianek ... zagotuj duuuzo wody gorąca wlej do wody wrzuć z 3 torebeczki rumianku i ukucnij zeby parowało ci na narządy potem jak troche ostygnie podmyj jeszcze dobrze ... i tak przez kilka dni (2-4) i ci przejdzie babcina metoda ale skuteczna ;) ja tez tak mam ale niestety uczulenie na płyny czasem jak sie dostanie mi nawet mydło do pochwy to tez mam taki problem :/ mam nadzieje ze pomogłam

a propos wychodzenia na zewnątrz - mam przebywac w sterylnych warunkach a propos komputera - mam cwiczyć oko w nbardzo ciemnych okularach przez chwilke, potem zakraplać, dawać masci, lezeć, potem znów na chwilke ćwiczyć i tak w koło naprawdę jesli ktoś nie zna wszystkich szczegółów to niech sobie nie dopowiada i się nie śmieje co do nasiadówek z rumianku i mydł, podejrzewam żel lawendowy do ciała, mógł mi podpłynąc pod prysznicem ale czy te nasiadówki naprawdę działają??