Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannaniktova

czy codzienne jedzenie w mcdonaldzie

Polecane posty

Gość pannaniktova

moze zle wplynac na moje zdrowie ? Czy np salatak z mc jest zdrowa ? Jem juz od tygodnia codziennie jeden zestaw i mam zamiar tak jesc jeszcze przez 3 miesiace i nie wiem czy mi o nie zaszkodzi.

Gość pannaniktova
Tak a ile oge przytyc w przeciagu 3 miesiecy na tskim jedzeniu?

Gość oliwia005
obejrzyj sobie filmik "super size me" bedziesz miala odp

Gość Mistrzu
Dnia 16.02.2010 o 18:33, Gość oliwia005 napisał:

obejrzyj sobie filmik "super size me" bedziesz miala odp

Ta, filmiki reżyserowane naoewni mają rację... w telewizji cokolwiek masz nierezyserowanego...

Nie ma znaczenia czy sama robisz jedzenie czy nie, czy kupujesz gotowe z maca, liczy się dzienne zapotrzebowanie kaloryczne,  jeśli w nim się trzymasz no  2k kcal dziennie to będziesz miała taką masę do wzrostu, kolejno możesz schudnąć jak i przytyć...  prosta logika i podstawy diety.. niestety większość kobiet ich nie zna i potem się dziwi l, że tyją lub nie mogą schudnąć... na diecie wege się chudnie? i tak i nie, warzywa są sycące i mają dużo wody, zapychasz się i myślisz że nie jesteś głodna, mają też mało kcal więc schudniesz naoewni,  tłuszcz jest najbardziej sycący, aż 9kcal na 1g, ale trzeba umiejętnie go spożywać 😉

a co do telewizji.. to choć trochę inteligentni ludzie nie biorą głupot na poważnie, fakt mogą oglądać, i ew wyciągnąć jakieś ziarenko informacji... które zazwyczaj są nieprawdziwe...

Gość Gość
16 minut temu, Gość Mistrzu napisał:

Ta, filmiki reżyserowane naoewni mają rację... w telewizji cokolwiek masz nierezyserowanego...

Nie ma znaczenia czy sama robisz jedzenie czy nie, czy kupujesz gotowe z maca, liczy się dzienne zapotrzebowanie kaloryczne,  jeśli w nim się trzymasz no  2k kcal dziennie to będziesz miała taką masę do wzrostu, kolejno możesz schudnąć jak i przytyć...  prosta logika i podstawy diety.. niestety większość kobiet ich nie zna i potem się dziwi l, że tyją lub nie mogą schudnąć... na diecie wege się chudnie? i tak i nie, warzywa są sycące i mają dużo wody, zapychasz się i myślisz że nie jesteś głodna, mają też mało kcal więc schudniesz naoewni,  tłuszcz jest najbardziej sycący, aż 9kcal na 1g, ale trzeba umiejętnie go spożywać 😉

a co do telewizji.. to choć trochę inteligentni ludzie nie biorą głupot na poważnie, fakt mogą oglądać, i ew wyciągnąć jakieś ziarenko informacji... które zazwyczaj są nieprawdziwe...

Ale kłamstwa!!! Znam dwie siostry, mają ten sam wzrost, wiek (bliżniaczki), jedzą to samo i tyle samo, ćwiczą tak samo, jedna jest chora, druga nie, jedna waży 105, druga 47.